Teknikkurs

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 1. Jan 2020

Juniorene i Kjelsås har hatt stor suksess med sine teknikkurs i langrenn for bedrifter og foreldre i klubben i mange år. Nå blir det en ny mulighet for å kunne lære mer skiteknikk og dermed også forbedre teknikken for større skiglede.  Alle kan benytte seg av tilbudet, også de som ikke er medlemmer av klubben. Del derfor denne invitasjonen med kolleger, venner og kjente – gjerne via sosiale medier. Kursene holdes av aktive utøvere på høyt nivå, er rimeligere enn kommersielle aktører og inntektene går til å fremme skiaktivitet for barn og unge. Alle kurs går i Linderudkollen skianlegg, og det er maks 12 deltakere med to instruktører på hvert kurs. Pris kr 750 for to kvelder.


Kurs 1 – Klassisk, mandag 13/1 og 20/1 kl 19:15-20:45 (påmelding)

Passer for alle som har litt erfaring på ski men som ønsker å forbedre teknikken for større skiglede. Fokus på diagonalgang og staketeknikk.


 Kurs 2 – Skøyting, onsdag 15/1 og 22/1 kl 19:15-20:45  (påmelding)

Passer for både mindre øvede og viderekommende som ønsker veiledning for å kunne nå et høyere nivå. Fokus på de forskjellige stilartene enkeltdans, dobbeldans og padling.

 

Tips til de som ønsker å få mest mulig ut av kursene i skøyting:  Det kan være lurt å ha litt høye staver (ca 20 cm kortere enn kroppslengde) og stødige skisko.


0 Kommentar

Løpskarusell 2

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 26. Des 2019

God stemning på løkka med fakler, bål og svelelukt, 357 løpsglade påmeldt, og frostrim på bakken.

Takk til deltakere og dugnadsfolk for at dere bidrar til den supre stemningen som er under våre arrangement.

For de som er interessert kan man se resultatene her

Løpskarusellene på løkka skal være lavterskel, og har et sosialt og miljøskapende formål. Resultatene har ikke hovedfokus. 

Vi ønsker at alle deltakere fokuserer på sin egen tid, og så håper vi at mange forbedret tiden sin fra forrige løp.

Takk for en super kveld!


0 Kommentar

Løpskarusell

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 23. Nov 2019

For en kveld det ble på løkka!
Her kommer en kort løpsrapport.                        

                                                                                                                           

Det var 276 spreke barn og voksne som fullførte høstens første løpskarusell. Flere av klassene hadde over 40 stk på start, og veldig stas at hele 41 foreldre stilte opp i den 2,2 km lange sløyfa.

De yngste klassene løp en runde på ca 500 m. Stor fart, brede smil og herlig innsats i disse klassene!

Fra 10 år var løypa 1,2 km, men likevel ga alle full gass ut fra start. Vi er imponert over hvor fort alle løper.

Fra 13 år ble løypa 2,2 km og her fikk man smake på syra om man hadde lyst til det :-) Junior og senior løp to runder i samme løype og raskest løper brukte i overkant av 15 minutter på dette. Det er fort med tanke på at det ble litt mørkt i terrengpartiene, og at man måtte konsentrere maks om å ikke tråkke feil.

Til neste gang lover vi bedre lys i skileikområdet :-)

Løpskarusellene på løkka skal være lavterskel, og har et sosialt og miljøskapende formål. Resultatene har ikke hovedfokus. Vi legger likevel ut resultatlistene her

Vi ønsker at alle deltakere fokuserer på sin egen tid, og så håper vi alle har lyst til å komme tilbake for å forbedre tiden sin på neste løp som er allerede den 6/11.

Takk for en super kveld!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline