Ordinær påmelding til Multisportuka 10-14. august 2020 åpner 1. april

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 31. Mar 2020

Vi har fremdeles håp om å kunne arrangere den kuleste og morsomste treningsuka i sommer!

Kjelsås IL Langrenn inviterer derfor til Multisportuka fra 10-14 august 2020 for aldersgruppen 2005-2011.

Vi trenger mange funksjonærer til gjennomføring av uka og påmelding for funksjonærer med barn vil fortsatt være åpen og bli prioritert! Dette vil da telle som en av dugnadene for sesongen 2020/2021.

 Link: https://www.deltager.no/multisportuka_2020_-_pamelding_funksjonaerer_10082020


Ordinær påmelding for medlemmer i Kjelsås Langrenn, starter onsdag 1. april.

Link: https://www.deltager.no/multisportuka_2020_-_ordinaer_pamelding_10082020

 

Påmeldingen er pga omstendighetene i år ikke bindende før vi har fått bekreftet fra myndighetene at arrangementet kan gjennomføres.

Det vil si at dere får full refusjon av deltakeravgiften, dersom arrangementet må avlyses.

Dere vil få en egen invitasjon på mail! Vi håper å se dere på Multisportuka 2020 😊


0 Kommentar

Eirik Brandsdal takker for seg!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 25. Mar 2020


Det er en tid for alt, Eirik Brandsdal takker for seg🌟


Det blir en ny hverdag når jeg ikke skal bruke alle mine krefter på å bli best på ski, sier han.

Landslaget hedrer han med følgende ord: 

Vi er stolt, ydmyk og takknemlig over å ha hatt deg med på laget de siste 10 årene. Du er en fantastisk lagkamerat som alltid ser og bryr seg om de rundt deg.

Brandsdal med kan skimte med 9 World Cup seiere, 24 World Cup pallplasser, 4 pallplasser i sprintcupen og 4 NM gull gjennom karrieren! For en mann! 🥇

Vi i Kjelsås langrenn henger oss på landslaget sin hyllest og ønsker deg masse lykke til videre med avslutning av studiene i industriell økonomi! Vi håper å se deg i løypene på Linderudkollen! 


0 Kommentar

Fartsfylt Veidekkesprint i vinterlige forhold

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 1. Mar 2020

Med et par kuldegrader og “nysnø” fra snøkanonene lå forholdene godt til rette og på tross av lite snø utenfor løypa var det topp forhold i skiløypene på Skullerud. Totalt ble 230 sprint-heat gjennomført og alle de over 650 deltakerne fikk gå to eller tre heat hver.


For 15-16 åringene var Veidekkesprinten 6. renn i SNØ-cup, en felles serie for løpere fra Oslo og Viken. Nivået er høyt og det blir mange jevne heat og spennende tvekamper.


Vi arrangerte også kretsmesterskap for juniorer, Eline Holter Henriksen (Bækkelaget) og Axel Henrik Larsen (Kjelsås) ble kretsmestre i sprint!

Det er hektisk å arrangere sprint, noe spesielt startere og tidtakere får føle på. Med over 80 frivillige på arrangementet så gikk gjennomføringen allikevel veldig bra.


Litt isete i noen av svingene, men løypemannskaper med rake klarte å sikre feste for skiene allikevel.


Mildværet i vinter gjorde at vi måtte flytte arrangementet til Skullerud og det fungerte veldig bra, en stor takk til vår samarbeidsklubb Rustad som viste stor fleksibilitet for at vi skulle få gjennomført rennet.

Flere bilder fra rennet finnes i Google album.


0 Kommentar

Kretsmestre i sprint

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 29. Feb 2020


Først ut i Veidekkesprinten er juniorene. Med "nysnø" fra kanonene er det topp forhold på Skullerud. Her er årets kretsmestre i sprint. Vi gratulerer Axel Henrik Larsen (Kjelsås) og Eline Holter Henriksen (Bækkelaget)!0 Kommentar

Teknikkurs

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 1. Jan 2020

Juniorene i Kjelsås har hatt stor suksess med sine teknikkurs i langrenn for bedrifter og foreldre i klubben i mange år. Nå blir det en ny mulighet for å kunne lære mer skiteknikk og dermed også forbedre teknikken for større skiglede.  Alle kan benytte seg av tilbudet, også de som ikke er medlemmer av klubben. Del derfor denne invitasjonen med kolleger, venner og kjente – gjerne via sosiale medier. Kursene holdes av aktive utøvere på høyt nivå, er rimeligere enn kommersielle aktører og inntektene går til å fremme skiaktivitet for barn og unge. Alle kurs går i Linderudkollen skianlegg, og det er maks 12 deltakere med to instruktører på hvert kurs. Pris kr 750 for to kvelder.


Kurs 1 – Klassisk, mandag 13/1 og 20/1 kl 19:15-20:45 (påmelding)

Passer for alle som har litt erfaring på ski men som ønsker å forbedre teknikken for større skiglede. Fokus på diagonalgang og staketeknikk.


 Kurs 2 – Skøyting, onsdag 15/1 og 22/1 kl 19:15-20:45  (påmelding)

Passer for både mindre øvede og viderekommende som ønsker veiledning for å kunne nå et høyere nivå. Fokus på de forskjellige stilartene enkeltdans, dobbeldans og padling.

 

Tips til de som ønsker å få mest mulig ut av kursene i skøyting:  Det kan være lurt å ha litt høye staver (ca 20 cm kortere enn kroppslengde) og stødige skisko.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline