Skjold og pokaloversikt sesongen 2021/2022

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 13. Mai 2022

Mange utøvere har gjort en flott innsats med gode resultater i 2021/2022. Sesongen gikk nesten som normalt igjen, men med en del sykdom og frafall under enkelte renn. Likevel har det vært bra deltakelse, med mange skiglade og ivrige barn og ungdom, som synes det har vært gøy å være med på renn igjen. Vi har også mange trenere og foreldre som har gjort en stor innsats for klubben og det er vi veldig takknemlige for. Årets skjold og pokaler for Kjelsås Langrenn finner dere på følgende link:

Skjold og pokaler sesongen 2021/2022

Utdelingen vil skje i forbindelse med Nærsamlingen, som i år vil bli arrangert 2. helg etter høstferien! Dvs. lørdag 22. oktober!

Det er flere andre som også fortjener Kjelsås IL sin heder og ære og dette kommer vi nærmere tilbake til! Vi gratulerer alle med en flott sesong og gleder oss allerede til neste!Fristen for kjøp av klubbtøy i nettbutikken er forlenget til 15. mai!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 21. Apr 2022

Den vil være åpen til 15.05.2022 med forventet levering i uke 24

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001503
 
 Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
 
 «Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: Kjelsaas2022
 
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html
 
 Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
 
 Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
 
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.
  Håvard Moseby fortsetter å imponere på NM i Harstad

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 29. Mar 2022

Med gårsdagens sølv på sprinten og 7. plass på 50 km fristil i dag, som var hans 4. renn på like mange dager, så må vi bare ta av oss hatten og gratulere med en imponerende innsats og styrke! Det lover bra at det også var mange andre gode resultater blant Kjelsåsløperne, bl.a. Nora Sannes på en råsterk 9. plass på 30 km i dag! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Foto: NTB V/Terje PedersenStemningsrapport fra sesongens siste Telenorkarusell og Klubbmesterskap

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 24. Mar 2022

Onsdag 23.mars avrundet Kjelsås Langrenn årets rennsesong med Klubbmesterskap og Telenorkarusellen på Linderudkollen. Godt og vel 400 ivrige skiløpere deltok, fra de yngste 5- og 6-åringene til junior- og seniorløperne. 

Marsutgaven av Telenorkarusellen var den tredje og siste i årets massemønstring for de yngste, denne gang med premier og medaljer til alle ved målgang, samt boller, smoothie og alt annet som hører med når en fullfører skirenn på Linderudkollen. Klubbmesterskapet arrangeres fra 11-årsklassene og ble et fint punktum for sesongen for de mange konkurranseløperne i Kjelsåsdrakt.  

Takk til alle dugnadsforeldre som har bidratt til at langrennsesongen 2021/22 ble akkurat sånn som vi ønsket oss, med masse skiglede og høy trivselsfaktor i de flotte løypene på Linderudkollen. Nå starter vi planleggingen av sommerhalvåret med Summercamp og Multisportuka øverst på agendaen. Startlister og info Telenorkarusell/Klubbmesterskap onsdag 23. mars

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 18. Mar 2022


Første start er på onsdag kl. 18.00. De yngste starter først. Det er tidtaking for 2011 og eldre! De som ikke har egen brikke kan låne. Det er egen foreldreklasse!! De yngre klassene går uten tid!

Rennet går i fristil og Løypekart finner dere på følgende link: Løypekart Telenorkarusell/klubbmesterskap

NB! 2012 går 2 km denne gangen og ingen grupper går lengre enn 5km.

Arenakart finner dere her: Arenakart Telenorkarusell/Klubbmesterskap

Startnummerutdeling skjer samlet for alle grupper og enkeltvis for foreldre, småsøsken og andre som ikke er medlem av langrennsgruppa. Startnummerutdeling ved garasjen.

Startliste for grupper med tidtaking finner dere live her: Startlister EQ timing

Dere finner startlisten for de årsklassene som ikke har tidtaking her: Startliste yngre grupper uten tidtaking

Vi oppfordrer til samkjøring, bli kjørt opp eller parker alternative steder hvis mulig, så vi får plass til alle.

For spørsmål kontakt: tove@kjelsaas.no

Velkommen til Kjelsås Langrenn sitt siste, men beste arrangement for sesongen og tusen takk til alle dugnadsfolk som stiller opp!