Husk informasjonsmøte for NY 2016 gruppe!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 21. Sep 2022

Tirsdag 27. september vil det bli arrangert informasjonsmøte vedrørende oppstart av ny 2016 gruppe!

Møte vil være på varmestua på Langsetløkka fra kl. 18.00 - 19.00. Send gjerne en mail for påmelding til møte til tove@kjelsaas.no

Velkommen!Husk sesongpåmelding langrenn 2022/2023

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 7. Sep 2022

Vi ønsker alle gamle og nye utøvere velkommen til ny langrennssesong! Påmelding for alle grupper inkludert dugnadspåmelding vil i år kunne gjøres direkte  på vår hjemmeside, eller via følgende link: KLIKK HER FOR PÅMELDING eller se øverst til høyre her på hjemmesiden.

Kjelsås Langrenn er i all hovedsak drevet ved hjelp av frivillig innsats og for å opprettholde tilbudet vårt, så er vi helt avhengig av at medlemmene i klubben bidrar. Vi har et stort behov for frivillige til gjennomføring av snøproduksjon, renn og arrangementer gjennom sesongen. Ved å melde barna inn i langrennsgruppa, får man også gleden av å delta på dugnadsbaserte oppgaver i regi av gruppa.  Se generell info om dugnader her: INFORMASJON VEDRØRENDE DUGNADER

Informasjonsmøte for NY gruppe 2016 vil bli på varmestua på Langsetløkka tirsdag 27.09 kl. 18.00 - 19.00.

Vi gleder oss til å se dere!Skjold og pokaloversikt sesongen 2021/2022

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 13. Mai 2022

Mange utøvere har gjort en flott innsats med gode resultater i 2021/2022. Sesongen gikk nesten som normalt igjen, men med en del sykdom og frafall under enkelte renn. Likevel har det vært bra deltakelse, med mange skiglade og ivrige barn og ungdom, som synes det har vært gøy å være med på renn igjen. Vi har også mange trenere og foreldre som har gjort en stor innsats for klubben og det er vi veldig takknemlige for. Årets skjold og pokaler for Kjelsås Langrenn finner dere på følgende link:

Skjold og pokaler sesongen 2021/2022

Utdelingen vil skje i forbindelse med Nærsamlingen, som i år vil bli arrangert 2. helg etter høstferien! Dvs. lørdag 22. oktober!

Det er flere andre som også fortjener Kjelsås IL sin heder og ære og dette kommer vi nærmere tilbake til! Vi gratulerer alle med en flott sesong og gleder oss allerede til neste!