Last gjerne ned Oslo Kommune sin app Bymelding

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 29. Okt 2020

Her kan du raskt og enkelt melde fra om feil og mangler på fellesarealer som gater, parkeringsplasser, friområder og idrettsanlegg. Det kan være hull i veien, påkjørt trafikkskilt, mørke gatelys, lysstolper som holder på å falle ned osv. Er vi flere som melder fra, så blir erfaringsmessig ting raskere ordnet! 

0 Kommentar

Husk å melde dere på Løpskarusell for 2010 - 2014 gruppa som arrangeres tirsdag 20. oktober!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 12. Okt 2020

Vi gjentar fjorårets suksess og inviterer til Løpskarusell på Løkka tirsdag 20/10 fra kl. 18.00! På grunn av smittevern så må vi i år fordele gruppene på 2 løpskvelder, så det blir kun løpskarusell for gruppene 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014 uten tidtaking denne kvelden! Det blir salg av vafler, saft og kaffe og garantert god stemning 😊 

Det vil bli premie til alle ved målgang og uttrekkspremier for alle klasser! 

Påmelding via følgende link:

https://www.deltager.no/lopskarusell_2020

Terrengløpet er lavterskel og for alle, så bli med oss å lage løpsfest på løkka! 
0 Kommentar

Velkommen til Nærsamling og Ungdomssamling til helgen!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 8. Okt 2020

Vi gleder oss til Nærsamling på lørdag og Ungdomssamling på søndag. Det er bra med påmeldinger og til tross for justeringer i programmet og litt vekslende værmelding, så håper vi at dette skal bli en morsom og inspirerende start på sesongen. Ta på dere godt med klær og eventuelt noe tørt å skifte til! Vi er så heldige at alle som er med på Nærsamlingen vil få utdelt et Maxim produkt hver. 


0 Kommentar

Påmelding til sesongstart!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 6. Okt 2020

Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til sesongstart! Vi har lagt til rette for at vi skal kunne gjennomføre trygge og gode treninger i forhold til smittevern. Det er full aktivitet fra start og det er gøy å se at så mange allerede har meldt seg på til sesongen! Vi gleder oss til fortsettelsen! Har dere spørsmål, så kontakt meg gjerne på langrenn@kjelsaas.no eller ta direkte kontakt med oppmann i den enkelte gruppe! Har dere ikke meldt dere på til sesongen, men ønsker å gjøre det, så bruk følgende link: Påmelding til sesongen 2020_2021

Velkommen!


0 Kommentar

Vi minner om at siste frist for kjøp av Trimtex klubbtøy med levering før jul er søndag 18. oktober!!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 2. Okt 2020

Det nye klubbtøyet kommer med Bull, Ski & Kajakk logo, men bruk gjerne det tøyet du allerede har frem til du trenger nytt! Hva med nytt klubbtøy i julepresang? Eller kanskje det er noen som har bursdag i høst eller vinter? På grunn av smittevern situasjonen vil det i år ikke bli arrangert noen prøvekveld, men forhør dere gjerne med andre utøvere hvis dere er usikre på størrelser, eller bruk størrelsesguiden på Trimtex sin nettside.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/2020kjelsaas
Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: 2020kjelsaas
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline