Nytt Webkamera gir oppdatert informasjon om snøforholdene på Linderudkollen!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 30. Nov 2020

Det er satt opp webkamera på rennhuset på Linderudkollen, så dere kan følge med på snøforholdene i vinter! Bilder vises på Kjelsås Langrenn sine nettsider! Se følgende link:  langrenn.kjelsaas.no web kamera Linderudkollen - Det er 2 oppdateringer pr time.

Bilde i større format finnes her: Web kamera Linderudkollen0 Kommentar

HUSK FRIST 13. DES for kjøp av klubbtøy i nettbutikken! Levering i uke 5!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 30. Nov 2020

Det nye klubbtøyet kommer med Bull, Ski & Kajakk logo, men bruk gjerne det tøyet du allerede har frem til du trenger nytt! Hva med å gi et gavekort på nytt klubbtøy i julepresang? Eller kanskje det er noen som har bursdag i vinter? På grunn av smittevern situasjonen vil det i år ikke bli arrangert noen prøvekveld i år, men forhør dere gjerne med andre utøvere hvis dere er usikre på størrelser, eller bruk størrelsesguiden på Trimtex sin nettside.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/2020kjelsaas

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: 2020kjelsaas
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

 


0 Kommentar

Kuldegradene er endelig her og snøproduksjonen er i gang på Linderudkollen!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 27. Nov 2020

Takket være kuldegrader og frivillige som stiller opp på kort varsel, har vi startet opp 3 snøkanoner på sletta på Linderudkollen! Er vi først i gang i Oslo? 


0 Kommentar

Gode prestasjoner under sesongåpningen på Beitostølen!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 26. Nov 2020

Fra TV'en kan vi denne helga se den tradisjonelle sesongåpningen på Beitostølen. Etter en uvanlig lang sesongpause er det godt å få konkurrert. I går fredag var det klassisk sprint på programmet. Vi hadde tre jenter på start ved Sigrid Leseth Føyen, Guro Jordheim og Karianne Olsvik Dengerud. Sigrid gikk en god prolog og gikk videre til kvartfinale der hun yppet seg mot langt mer etablerte skiløpere og gjorde en god figur. Sterkt gjort av sisteårsjunioren!

I dag var det 10 og 15km det ble konkurrert i. Vi var, om ikke den største, blant de klubbene med flest deltagere med 10 i tallet fordelt på 6 kvinner og 4 menn. Mange gode prestasjoner i dag med Sigrid, Guro og Sofie Hustad alle topp 30 i kvinneklassen. I herreklassen utmerket Tord Asle Gjerdalen seg med å stake seg inn til en 11. plass!

I morgen avsluttes helga med 10 og 15km fri teknikk. Vi stiller nok en gang med mange løpere denne gang med 4 “Kjelsås-kinesere” i startfeltet også. Øvelsene vises på NRK1 fra 1130.


0 Kommentar

Flotte resultater på Beitostølen i dag med Håvard Moseby i spissen med en kruttsterk 8. plass!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 26. Nov 2020

Ny dag på Beitostølen der det ble konkurrert 10 og 15km fri teknikk. Gutta var først ute og der hadde vi to karer på startstreken i Edvard Sandvik og Håvard Moseby. Håvard klinket til og gikk et kjempeløp og endte til slutt på en kruttsterk 8.plass under minuttet bak seirende Hans Christer Holund!

Etter gutta var det jentenes tur. Vi hadde også i dag 5 utøvere på startstreken. Guro Jordheim fortsetter den fine fremgangen og blir best av våre på en finfin 24.plass. Sofie Hustad fulgte like bak på en 26.plass. Gode løp av Nora Sanness, Sigrid Leseth Føyen og Runa Ulvang også som fulgte like bak. 

God start på sesongen av våre utøvere og vi skal fortsette den gode jobben fremover!


0 Kommentar

Trening, moro og full aktivitet i de yngre gruppene!!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 24. Nov 2020


2011 gruppa består av 81 skiglade barn. I høst har vi vært på en søndagstur og hatt treninger på barmark og rulleski.  Mange prøvde rulleski for første gang, og det har vært stor suksess. Rulleskiene er nå lagt på hylla for denne sesongen, og vi trener nå kun barmark mens vi venter på snøen. Gjennom lek og moro får barna trent opp skiferdigheter, blir kjent med hverandre og legger forhåpentligvis grunnlaget for skiglede livet ut! Vi trener og leker allsidig spenst-, hurtighets og koordinasjonsøvelser som barna liker. Skitrening skal være gøy, også på barmark!


0 Kommentar

Veidekkesprinten blir Ragdesprinten

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 12. Nov 2020


Vi er så heldige å ha fått Ragde Eiendom inn som ny sponsor på det som nå blir Ragdesprinten. Dette er en avtale som går over 3 år med mulighet for forlengelse. De er også kjent som hovedsponsor for langløpslaget Team Ragde Eiendom, som har et stjernespekket lag bestående av Marit Bjørgen, Anikken Gjerde Alnes og Therese Johaug på kvinnesiden og Petter Eliassen, Andreas Nygaard, Oskar Kardin, Anders Aukland, Joar Thele og Karstein Johaug på herresiden. Vi gleder oss til et spennende samarbeid fremover!
0 Kommentar

Kjøp og salg av brukte ski, tøy og annet utstyr på FB

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 10. Nov 2020

Det ble ikke noe bruktmarked på varmestua i år, men fortvil ikke! Kjelsås Langrenn har en egen FB side for kjøp og salg av brukte ski, tøy og annet utstyr. Barna vokser fort og hva er da bedre enn å kunne overta utstyr som andre har vokst fra? Vi oppfordrer dere til å bruke siden aktivt, enten dere ønsker å kjøpe eller selge! Dere finner den på følgende link: BRUKTSALG KJELSÅS LANGRENN


0 Kommentar

Løpskarusellen på Løkka onsdag 11. november er utsatt!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Nov 2020

Som følge av dagens innstramming av smittvernsreglene i Oslo ser vi oss dessverre nødt til å utsette løpskarusellen!

Denne gangen er det jr/sen, 15/16, 2007, 2008 og 2009 sin tur og pga smittevern er det ingen foreldreklasse og kun Kjelsåsløpere. Vi håper på mye energi og god stemning 😊

Det blir puljevis fellesstart i alle klasser avhengig av antall påmeldte, med starttider fra kl. 18.00 og gruppevis oppvarming! Mer informasjon kommer fra hver enkelt gruppe.

Påmelding  

Startkontingent kr. 80,- og påmelding til løpet er KUN på deltaker.no og skjer via følgende link: 
https://www.deltager.no/lopskarusell_onsdag_11112020_11112020

Vi håper på forståelse for litt strengere regler i år på grunn av smittevern:

SISTE frist for påmelding er tirsdag 10/11 kl. 20:00 og det er INGEN etteranmelding. Det er tidtaking for alle som har EGEN tidtakerbrikke og registrerer brikkenummer ved påmelding. De som eventuelt ikke har egen brikke, løper uten tidtaking. Det er dessverre ikke mulighet for utlån av brikker!

Premiering: 

Det blir servering av saft og boller i mål og det vil bli en uttrekkspremie i hver aldersklasse! 


Terrengløpet er lavterskel, så bli med oss å lage løpsfest på løkka!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline