Gladmelding - Multisportuka 10-14. august går som planlagt og påmeldingen er åpen for alle!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 31. Mar 2020

Multisportuka går av stabelen som planlagt, men med noen små justeringer i programmet og aktivitetene for å overholde gjeldende smittevernsregler. Overnattingen utgår, men det blir andre spennende aktiviteter isteden. Det blir også endring i matserveringen i år, ved at alle tar med matpakke til hovedmåltidet, men vi serverer frukt, smoothie og annet til mellommåltidene! Mer informasjon og endelig program kommer!

Kjelsås IL Langrenn inviterer derfor til Multisportuka fra 10-14 august 2020 for aldersgruppen 2005-2011.

Vi trenger ekstra mange funksjonærer til gjennomføring av uka i år og dette vil da telle som en av dugnadene for Kjelsås langrenn sesongen 2020/2021. Påmelding for funksjonær med barn er her:

Link: https://www.deltager.no/multisportuka_2020_-_pamelding_funksjonaerer_10082020


Ordinær påmelding for alle medlemmer i Kjelsås IL finner dere her:

Link: https://www.deltager.no/multisportuka_2020_-_ordinaer_pamelding_10082020


Påmeldingen er nå bindende!


Vi håper å se dere på Multisportuka 2020 😊


0 Kommentar

Eirik Brandsdal takker for seg!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 25. Mar 2020


Det er en tid for alt, Eirik Brandsdal takker for seg🌟


Det blir en ny hverdag når jeg ikke skal bruke alle mine krefter på å bli best på ski, sier han.

Landslaget hedrer han med følgende ord: 

Vi er stolt, ydmyk og takknemlig over å ha hatt deg med på laget de siste 10 årene. Du er en fantastisk lagkamerat som alltid ser og bryr seg om de rundt deg.

Brandsdal med kan skimte med 9 World Cup seiere, 24 World Cup pallplasser, 4 pallplasser i sprintcupen og 4 NM gull gjennom karrieren! For en mann! 🥇

Vi i Kjelsås langrenn henger oss på landslaget sin hyllest og ønsker deg masse lykke til videre med avslutning av studiene i industriell økonomi! Vi håper å se deg i løypene på Linderudkollen! 


0 Kommentar

Fartsfylt Veidekkesprint i vinterlige forhold

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 1. Mar 2020

Med et par kuldegrader og “nysnø” fra snøkanonene lå forholdene godt til rette og på tross av lite snø utenfor løypa var det topp forhold i skiløypene på Skullerud. Totalt ble 230 sprint-heat gjennomført og alle de over 650 deltakerne fikk gå to eller tre heat hver.


For 15-16 åringene var Veidekkesprinten 6. renn i SNØ-cup, en felles serie for løpere fra Oslo og Viken. Nivået er høyt og det blir mange jevne heat og spennende tvekamper.


Vi arrangerte også kretsmesterskap for juniorer, Eline Holter Henriksen (Bækkelaget) og Axel Henrik Larsen (Kjelsås) ble kretsmestre i sprint!

Det er hektisk å arrangere sprint, noe spesielt startere og tidtakere får føle på. Med over 80 frivillige på arrangementet så gikk gjennomføringen allikevel veldig bra.


Litt isete i noen av svingene, men løypemannskaper med rake klarte å sikre feste for skiene allikevel.


Mildværet i vinter gjorde at vi måtte flytte arrangementet til Skullerud og det fungerte veldig bra, en stor takk til vår samarbeidsklubb Rustad som viste stor fleksibilitet for at vi skulle få gjennomført rennet.

Flere bilder fra rennet finnes i Google album.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline