Ny Kjelsås nettbutikk hos Bull Ski & Kajakk

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 16. Sep 2020

Nå finner dere link til Kjelsås sin nettbutikk hos Bull Ski & Kajakk her på hjemmesiden! (Se kolonnen til høyre på forsiden av hjemmesiden) Du finner også link her: https://bull-ski-kajakk.no/Kjelsaas Nettbutikken gir deg gode tilbud på rulleski, ekstrautstyr og bekledning med Kjelsås logo. Vi vil også komme med gode kampanjetilbud med jevne mellomrom! Prisene er med klubbrabatt og leveringstiden er ca. 2 uker. Klærne hentes primært i butikk. Det er også mulig å handle i valgfri Bull butikk med Kjelsås rabatt! Dere trenger ikke kort, det er bare å si at dere er fra Kjelsås Langrenn! Bull har butikker både på Majorstua, Røa og i Sandvika. BSK gir medlemmer av Kjelsås Langrenn 10% på allerede nedsatte Bull priser (allerede nedsatt med 20% fra veil.) på ski, rulleski, skistøvler og staver. På resten av varesortimentet ink. løp gis det 20%. På sykler, el-artikler og padling gjelder egne priser. Vanlig klubbtøy bestilles fremdeles i nettbutikken til Trimtex.
   


0 Kommentar

Ny sportsbutikk/-samarbeidspartner og sponsor for Kjelsås Langrenn

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 7. Sep 2020


 

De siste 3 årene har Kjelsås IL Langrenn hatt samarbeide med Milslukern Sport og benyttet dem som sportsbutikk og samarbeidspartner på skiutstyr. Styret i langrennsgruppa har vært ansvarlig for å gjennomføre sonderinger for å finne en partner for perioden 2020-2023. Arbeidet startet i god tid før sommeren, der vi har vurdert alternativer ut fra disse kriteriene: 

  • Verdi for klubben i form av rene sponsormidler

  • Kunnskap og tilgjengelighet av kompetanse om langrenn, spesielt på valg av ski, smøring, slip etc. 

  • Gode priser på utstyr til våre medlemmer 

  • Utstyrsavtaler til et utvalg av junior- og seniorløpere (ambassadører)

  • Markedsapparat for å håndtere en langrennsgruppe av Kjelsås sin størrelse, (en av Norges største) med mulighet til å være konkurransedyktige og dekke behovet til såvel yngre løpere som våre junior- og seniorløpere

Vi har gjennomført sonderingene i en kombinasjon av møter med potensielle partnere, innsikt og innspill fra personer i klubben med kjennskap til ski og skiservice og partnere i markedet, samt aktiv dialog og forhandling av avtale.

Til slutt var valget egentlig ganske enkelt. Bull Ski & Kajakk sto klart frem som den kandidaten som tilfredsstilte våre krav best. De var fremoverlente fra første gang vi tok kontakt og responderte raskt og positivt i dialogen. 

Dette tror jeg blir veldig bra for klubben og våre medlemmer. Det som stakk seg ut hos Bull Ski & Kajakk var at de fremviste stor interesse for å være en aktiv part i partnerskapet, ved deres etablerte markedsapparat for å samarbeide med en klubb som Kjelsås.  

Jeg føler meg trygg på valget av Bull Ski & Kajakk som samarbeidspartner. På vegne av Styret vil jeg takke alle som har vært involvert i prosessen frem til beslutning. Samtidig benytter jeg anledningen til å takke av Milslukern som mangeårig partner og ønske dem lykke til på sin sportslige reise videre. 


På vegne av Styret i Kjelsås Langrenn

Bjørn Myrvold

Styreleder


0 Kommentar

Trener for den nye 2014 gruppa

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Sep 2020

Hei!

Vi gleder oss til å kunne ønske den nye 2014 gruppa velkommen, men de trenger hovedtrener og oppmann! Har du litt ekstra energi og vil ha denne hyggelige og morsomme jobben, så ta veldig gjerne kontakt på e-post: tove@kjelsaas.no eller send beskjeden videre til andre gode kandidater! 

Takk for hjelpen!


Sportslig hilsen

Tove Vidje

Administrativ leder
Kjelsås IL langrenn 

Mobil: 920 880 19

Et bilde som inneholder servise, tallerken
Beskrivelse som er generert med svært høy visshet0 Kommentar

Husk påmelding til Informasjonsmøte for ny 2014 gruppe

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Sep 2020

Velkommen til trening med langrennsgruppa! Det vil bli arrangert et informasjonsmøte for den nye 2014 gruppa torsdag 24. september kl. 19.00. Pga smittevern situasjonen, ønsker vi en påmelding til dette møtet. Påmeldingen kan sendes til tove@kjelsaas.no Møtet vil være på varmestua på Langsetløkka og er også åpent for nye medlemmer i 2013 gruppa. Vi trenger også hovedtrener og oppmann for denne gruppa, så send gjerne en mail hvis det kan være aktuelt!

For påmelding til sesongen, send mail til: langrenn@kjelsaas.no


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline