Trenger du nytt treningstøy for barmarkstrening? Nettbutikken er åpen ut april!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 24. Mar 2021


I nettbutikken finner du vår/sommerkolleksjonen til Kjelsås langrenn! Husk at vi også har Kjelsås sykkeltrøye og shorts i kolleksjonen! Nettbutikken vil være åpen til 02. mai for levering i uke 24.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/2021kjelsaas
Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: 2021kjelsaas
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


0 Kommentar

Ny aktivitetsuke før sommerferien!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 9. Mar 2021

Langrennsgruppa arrangerer en egen trenings/aktivitetsuke i uke 26, dvs mandag 28. juni – fredag 2. juli fra kl. 09.00 – 14.00 hver dag! Denne uka er for barn/ungdom fra 2011 til og med 15/16 år og Kjelsås sine juniorer vil være trenere. Det vil bli lagt vekt på styrke, spenst, hurtighet og balanse, inkludert rulleski, sykling, orientering og ballspill. Hold av uka, invitasjon med mer informasjon og påmelding kommer!

Multisportuka vil bli arrangert i uke 32 i august. Påmeldingen åpner rett over påske.


0 Kommentar

Mange gode resultater for Kjelsås seniorene på Gålå i helgen!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 7. Mar 2021

'En rekke sterke konkurranser sett med Kjelsås-øyne er blitt gjennomført av våre seniorer på Gålå i helga. Av mange gode resultater hos gutta, trekker vi frem Håvard Moseby sin første pallplass i NC med 2. plass på dagens 30 km i fri teknikk. Der går også Iver Wang Johansen inn til personlig bestenotering med en knallsterk 16. plass! På gårsdagens 15 km klassisk ble Håvard nr. 6, mens David Thorvik gjorde en etterlengtet retur etter et langt sykdomsavbrekk med en knallsterk 11. plass! 

Jentene leverte også en sterk laginnsats, og på dagens 20 km fri teknikk ble det 10. plass til Guro Jordheim, 13. plass til Nora Sannes og 32. plass til Leah Lange! Guro leverte sesongens beste konkurransehelg, der hun på gårsdagens 10 km klassisk ble nr. 12, og sammen med Karianne Olsvik Dengerud kvalifiserte hun seg for kvartfinalene på fredagens sprint. 

Gratulerer til alle! Nå gleder vi oss til en god treningsperiode i Oslo og retter fokuset mot NM i Trondheim i slutten av måneden. 


0 Kommentar

Tord Asle Gjerdalen tok 1. plass i Vasaloppet!!!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 7. Mar 2021

Tord Asle gikk et imponerende løp og dro fra konkurrentene på den siste mila. Han kom inn på tiden 3.28.18 og knuste Jørgen Brink sin løyperekord med over 10 min!! For en bragd, vi gratulerer så mye med seieren !


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline