PÅMELDING TIL LØPSKARUSELLEN ER NÅ STENGT, MEN MULIG Å ETTERANMELDE PÅ VARMESTUA FRA KL. 17.00 PÅ LØPSDAGEN. Se under for starttider.

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 25. Okt 2022

Løpskarusellen er et lavterskel løp og alle er velkommen til å delta! Det er også foreldreklasse, så hele familien kan stille opp 😊Fellesstart i alle klasser. Kiosk med salg av kaker, sveler, kaffe og saft.

For invitasjon og mer info se følgende lenke: Invitasjon til løpskarusell 2. november

For påmelding trykk på følgende lenke: PÅMELDING TIL LØPSKARUSELL 2. NOVEMBER

Terrengløpene er en kjempefin mulighet til å øve seg på å være med i konkurranser, sammen med kjente folk i trygge omgivelser!

Velkommen til løpefest!

Startnummer fås på Løkka på løpsdagen - https://live.eqtiming.com/63835#contestants

Felles oppvarming for gruppene ca 30 min før start. Info kommer fra gruppene.
NB! NB! Påmeldingsfristen til familiesamling på Trysil for gruppene 2014 til og med 15/16 nærmer seg!! Meld dere på årets hyggeligste og morsomste samling!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 24. Okt 2022

Hvis vi skal kunne arrangere samlingen, er det viktig at alle som har lyst og anledning til å bli med, melder seg på innen fristen mandag 7. november, så vi har en oversikt over antall! Kjelsås langrenn sin årlige skisamling arrangeres på Fageråsen/Trysil for alle aktive løpere med familie fra og med årskull 2014. Samlingen arrangeres 2. - 4. des. For påmelding og mer informasjon se: 

PÅMELDING TRYSILSAMLING 2022

Påmeldingsfrist 7. november 

Velkommen til førjulsamling - vi regner med masse moro, snø og god skitrening! Velkommen til langrennssesongen 2022/2023

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 7. Okt 2022

Vi gleder oss til sesongstart og da kommer også aktiviteter og arrangementer på løpende bånd! Først ute er Nærsamlingen som i år arrangeres lørdag 22. oktober på Langsetløkka. Samlingen er for alle aldersgrupper og det vil også bli delt ut skjold og utmerkelser for sesongen som gikk denne dagen. I tillegg vil vi som vanlig ha et bruktmarked for kjøp og salg av brukt klubbtøy, langrennski/sko, samt annet utstyr og overskuddsting som vi har funnet frem fra kjelleren. Søndag 23. oktober er det Ungdomssamling for 2009, 2010 og 2011 gruppene, ledet av våre supre og dyktige juniorer. Invitasjon og nærmere informasjon får dere via oppmenn i gruppene og det er påmelding via Spond i de enkelte aldersgrupper. Vi ser frem til en innholdsrik og morsom sesong! Husk å melde dere på til sesongen via følgende link:

PÅMELDING TIL LANGRENNSESONGEN 2022/2023

Velkommen!
NB! ABSOLUTT SISTE FRIST FOR BESTILLING AV KLUBBTØY I NETTBURIKKEN ER I DAG!!!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 5. Okt 2022


Det er mulig å prøve størrelser under Nærsamlingen på Langsetløkka i morgen kl. 11.00 - 14.00 Forventet levering er i uke 49.

 Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001907
 Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
 
 «Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
  Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode:  KjelsasIL2022
 
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html
 
 Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
 Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.