Håvard Moseby fortsetter å imponere på NM i Harstad

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 29. Mar 2022

Med gårsdagens sølv på sprinten og 7. plass på 50 km fristil i dag, som var hans 4. renn på like mange dager, så må vi bare ta av oss hatten og gratulere med en imponerende innsats og styrke! Det lover bra at det også var mange andre gode resultater blant Kjelsåsløperne, bl.a. Nora Sannes på en råsterk 9. plass på 30 km i dag! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Foto: NTB V/Terje PedersenStemningsrapport fra sesongens siste Telenorkarusell og Klubbmesterskap

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 24. Mar 2022

Onsdag 23.mars avrundet Kjelsås Langrenn årets rennsesong med Klubbmesterskap og Telenorkarusellen på Linderudkollen. Godt og vel 400 ivrige skiløpere deltok, fra de yngste 5- og 6-åringene til junior- og seniorløperne. 

Marsutgaven av Telenorkarusellen var den tredje og siste i årets massemønstring for de yngste, denne gang med premier og medaljer til alle ved målgang, samt boller, smoothie og alt annet som hører med når en fullfører skirenn på Linderudkollen. Klubbmesterskapet arrangeres fra 11-årsklassene og ble et fint punktum for sesongen for de mange konkurranseløperne i Kjelsåsdrakt.  

Takk til alle dugnadsforeldre som har bidratt til at langrennsesongen 2021/22 ble akkurat sånn som vi ønsket oss, med masse skiglede og høy trivselsfaktor i de flotte løypene på Linderudkollen. Nå starter vi planleggingen av sommerhalvåret med Summercamp og Multisportuka øverst på agendaen. Startlister og info Telenorkarusell/Klubbmesterskap onsdag 23. mars

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 18. Mar 2022


Første start er på onsdag kl. 18.00. De yngste starter først. Det er tidtaking for 2011 og eldre! De som ikke har egen brikke kan låne. Det er egen foreldreklasse!! De yngre klassene går uten tid!

Rennet går i fristil og Løypekart finner dere på følgende link: Løypekart Telenorkarusell/klubbmesterskap

NB! 2012 går 2 km denne gangen og ingen grupper går lengre enn 5km.

Arenakart finner dere her: Arenakart Telenorkarusell/Klubbmesterskap

Startnummerutdeling skjer samlet for alle grupper og enkeltvis for foreldre, småsøsken og andre som ikke er medlem av langrennsgruppa. Startnummerutdeling ved garasjen.

Startliste for grupper med tidtaking finner dere live her: Startlister EQ timing

Dere finner startlisten for de årsklassene som ikke har tidtaking her: Startliste yngre grupper uten tidtaking

Vi oppfordrer til samkjøring, bli kjørt opp eller parker alternative steder hvis mulig, så vi får plass til alle.

For spørsmål kontakt: tove@kjelsaas.no

Velkommen til Kjelsås Langrenn sitt siste, men beste arrangement for sesongen og tusen takk til alle dugnadsfolk som stiller opp!
Stemningsrapport fra Ragdesprinten

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 7. Mar 2022

Takk til alle små og store utøvere, dugnadsfolk, trenere, sponsorer og alle andre der ute som bidro til en fantastisk vellykket utgave av Ragdesprinten på Linderudkollen lørdag! Med sol fra skyfri himmel, gnistrende skiforhold og nær 750 deltakere til start ble dette en virkelig festdag for alle som er glad i langrennssporten. Og visst er det ekstra moro med sprint; fartsfylte heat fra ni om morgenen til fem om ettermiddagen og høy mestringsfølelse i de supre løypene som varierte fra 500 meter for de yngste til 1,7 km for de eldste. Drama underveis med millimeterfinish, knall og fall hører med, men når alle får gå minst to ganger ender det nesten alltid med smil og fornøyde utøvere etter målgang. Og to år etter pandemien traff oss, føler vi nå endelig at et arrangement som Ragdesprinten blir akkurat sånn som vi ønsker oss med masse publikum, kiosksalg, premier til alle og unge skiløpere som får utfolde seg uten restriksjoner. Nå gleder vi oss til å avslutte vårt rennprogram sesongen 21/22 med siste utgave Telenorkarusellen og Klubbmesterskap onsdag 23.mars! Vel møtt igjen!!

 

Fotos: Bjørn Hauge, Kjelsås Langrenn

Flere bilder finner du her: BILDER RAGDESPRINTEN 2022Håvard Moseby spurtslo Dario Cologna på 5 mila i kollen i helgen!!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 7. Mar 2022

Håvard var lenge med i tetgruppen og endte opp på en råsterk 8. plass og det på selveste kremdistansen på hjemmebane i Holmenkollen! For en dag og for en prestasjon - vi gratulerer fra hele Kjelsås IL.

Foto: Terje Pedersen / NTB
Ragde-funksjonærer - her er nøkkelinformasjon

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Mar 2022

Lørdag tar vi imot over 700 løpere til Ragde-sprinten på Linderudkollen. Heldigvis har vi et solid vertskap med over 70 personer i dugnadsgjengen som skal sørge for at vi får gjennomført et trygt og minnerikt arrangement!

Her finner du informasjon til dugnadsgjengen.