Norgescupen på Nes 2024 - gull og sølv og gull igjen

Postet av Kjelsås Idrettslag den 4. Feb 2024

Lørdag - DOBBELT KJELSÅS I NORGESCUP!!

Nora Sanness stod øverst på resultatlista sammen med Sofie Nordsveen Hustad som nr.2. På 10. plass kom Guro Jordheim. Sammen  leverte Kjelsås-jentene en fantastisk dobbel ++ på 10 km fri.

På herresiden kapret David Thorvik en fin 6. plass. Håvard Moseby finner vi på 9. plass.

Søndag - KJELSÅS TIL TOPPS IGJEN!!

For andre dag på rad gikk en Kjelsås-løper til topps i Norgescupen på Nes. Nå var det David Thorvik som gikk så styggfort at han vant 20 km klassisk foran Petter  "comeback" Northug på 2.plass! Håvard Moseby er lenge med i kampen om en pallplass, men ender til slutt som nr.14. I kvinneklassen gjør Sofie Nordsveen Hustad et nytt kanonløp og ender rett utenfor pallen med sin 4.plass. Nora Sanness gjør enda et sterkt renn og blir nr.8. Gratulerer til alle Kjelsås-løpere med super innsats - nå er det bare å se fram mot NM på Beitostølen senere denne måneden.