Nettbutikken er åpen igjen

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 18. Nov 2022

  

Nettbutikken er åpen til 23/04/2023 med forventet levering i uke 23.

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.
Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: Se her
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001907 Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
 
 «Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: KjelsasIL2023
 
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her. 

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
 
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.PÅMELDING TIL LØPSKARUSELLEN ER STENGT, MEN MULIG Å ETTERANMELDE PÅ VARMESTUA FRA KL. 17.00. Se under for starttider.

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 14. Nov 2022

Løpskarusellen er et lavterskel løp og alle er velkommen til å delta! Det er en egen foreldreklasse, så hele familien kan stille opp 😊Fellesstart i alle klasser. Kiosk med salg av kaker, sveler, kaffe, saft og smoothie. For invitasjon og mer info se følgende lenke:

INVITASJON LØPSKARUSELL TIRSDAG 22. NOVEMBER

For påmelding trykk på følgende lenke: PÅMELDING LØPSKARUSELL

Terrengløpene er en kjempefin mulighet til å øve seg på å være med i konkurranser, sammen med kjente folk i trygge omgivelser! Startnummer deles ut felles for hver gruppe på løpsdagen. Lånebrikker deles ut på varmestua, men det må meldes fra på forhånd hvis du ønsker å låne.

Felles oppvarming for gruppene ca 30 min før start. Info kommer fra gruppene.

Startnummer fås på Løkka på løpsdagen: https://live.eqtiming.com/64119#contestants

Følgende starttider gjelder i dag:


 

Startnummer fås på Løkka på løpsdagenBULL TJUVSTARTER BLACK WEEK MED KLUBBUKE

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 8. Nov 2022

Bull Ski og Kajakk kjører nå KLUBBUKE for Kjelsås sine medlemmer. Tilbudene gjelder både i butikk og på nett.
Se tilbudene her: https://bull-ski-kajakk.no/kampanjeuke

Dersom du vi se tilbudene på nett må du registrere deg som Kjelsås medlem med koden 0411. Du kan bruke QR-koden i bildet eller lenken under. Når du har opprettet B+ bruker vil du kunne registrere deg som Kjelsås medlem på ‘Min side’ i nettbutikken. https://bull-ski-kajakk.no/kundeklubb/registrer-deg