Velkommen til Telenorkarusellrenn på Linderudkollen i morgen, torsdag 15. februar!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 31. Jan 2024


Se her for invitasjon og mer informasjon Invitasjon Telenorkarusellen 15. februar

Løypekart er de samme som på Telenorkarusellen i januar og de finner dere også her: Løypekart 

Rennet går denne gangen i fristil, så dere kan selv velge hva dere foretrekker. Det vil prepareres for begge stilarter. 2011 som er den eldste gruppen i år, vil tradisjonen tro stå for utkledning/underholdning og ha fellesstart.

Startlister finner dere her: Startliste Telenorkarusell februar

Premier deles først ut under det 3. Telenorkarusellrennet/klubbmesterskapet 19.mars.

NB! Startnummere deles ut samlet for hver enkelt gruppe for medlemmer av langrennsgruppa! Dere finner de ved gjerder som er merket med aldersgruppe (Vis a vis rennhuset). For småsøsken og andre som ikke er medlemmer av langrennsgruppen, hentes de individuelt ved rennhuset.  Vi har begrenset med parkering, så flott om dere samkjører, eller blir kjørt i den grad det er mulig. 

Vi håper at vi sammen kan skape skiglede og mye moro, samt hyggelig sosialt samvær  på Telenorkarusellen på Linderudkollen.  Velkommen!
Velkommen til Kjelsås langrenn sitt årlige møte onsdag 7. februar

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 29. Jan 2024

Kjære medlemmer og foresatte, velkommen til årlig møte i Kjelsås langrenn

Dato: 07.02.2024, kl 18.00 på varmestua på Langsetløkka

Agenda:

1. Åpning
2. Konstituering

  • Godkjenning av innkalling
  • Godkjenning av agendaen
  • Valg av dirigent
  • Valg av 2 personer til å undertegne protokollen

3. Valg av protokollfører
4. Årsrapport 2023
5. Regnskap 2023
6. Budsjett 2024
7. Årsplan 2024
8. Innkomne forslag
9. Valg
10. Avslutning

Kalenderårsrapport for 2023 finner dere her: Kalenderårsrapport 2023

Resultater for sesongen 2022/2023 finner dere her: Resultater

Kjelsås Idrettslag er en demokratisk medlemsorganisasjon hvor medlemmer, ansatte, verv og frivillighet sammen skaper engasjement og aktiviteter for å fremme idrettsglede, samhold og stolthet i og for nærmiljøet vårt. De årlige møtene i gruppene er en arena for å bli hørt og kunne påvirke, men også for å få innsikt om hva som skjer i idrettslaget.
Vi ønsker å gjøre Kjelsås-Grefsen til et enda bedre sted å bo ved hjelp av idretten. Til dette trenger vi engasjerte folk i alle aldre på alle plan, som bidrar på alle mulige måter. Det skal være givende å være en del av felleskapet og det skal være romslighet for at en deltar på det nivået en måtte ønske. Vi håper alle kan finne sin plass i dette store felleskapet i nærmiljøet vårt. En fin start for å la seg engasjere er å delta på Årlig møte i den gruppen/idretten du (eller ditt barn) tilhører. Vi håper i år at enda flere møter opp, kanskje særlig de som ikke har andre verv i klubben, som bare er litt nysgjerrige på hva som skjer.

Idrettslagets årsmøte er høyeste myndighet, og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars. 

På Kjelsås langrenns årlige møte ønsker vi innspill til forbedringer og endringer. Saker som ønskes tatt opp må sendes inn til gruppa senest en uke før møte,  klikk her for å sende inn saker.

Stemmerett krever medlemskap i klubben, meld deg inn her:  Møtet er åpent for alle som har en tilknytning til idretten i Kjelsås Idrettslag
Vi minner om påmelding til teknikk kurs for foreldre

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 26. Jan 2024

Juniorene i Kjelsås Langrenn har hatt stor suksess med sine teknikkurs for foreldre. Nå blir det en ny mulighet for å kunne lære mer om skiteknikk og få enda større skiglede. Kursene holdes av aktive utøvere og inntektene går til å fremme skiaktivitet for barn og unge i Kjelsås. Alle kurs går i Linderudkollen skianlegg, med maks 20 deltakere på hvert kurs og det blir delt inn i grupper. Pris kr 1.100 per pers/kurs for 2 kvelder.

Kurs 1 – Skøyting, mandag 5/2 og mandag 12/2 kl 20.00 - 21.30

Passer for både nybegynnere og litt mer øvede som ønsker veiledning for å kunne forbedre teknikken. Fokus på de forskjellige stilartene som er enkeltdans, dobbeldans og padling. Tips til de som ønsker å få mest mulig ut av kursene i skøyting: Det kan være lurt å ha litt høye staver (ca 20 cm kortere enn kroppslengde) og skøyte, eller kombistøvler.

Kurs 2 – Klassisk, onsdag 7/2 og mandag 12/2 kl 20.00 - 21.30

Passer for alle som har litt erfaring på ski, men som ønsker å forbedre teknikken for større skiglede. Fokus på diagonalgang og staketeknikk.

Påmelding kan gjøres via følgende lenke: PÅMELDING TEKNIKK KURS
Velkommen til Ragdesprinten

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 26. Jan 2024


Førstkommende lørdag er det klart for ett av årets store høydepunkter på Linderudkollen! Ragdesprinten 2024 er det raskeste, kuleste og råeste sprintrennet på terminlista og vi satser på fine forhold og god stemning med fyr på bålpannene og godsaker i kiosken.

Rennet er åpent for alle fra 8 år til junior og byr på løypelengder fra 300 meter for de yngste til ca 1200 meter for de eldste. 

Påmeldingsfristen er onsdag 6. mars, så det er fortsatt mulig å melde seg på!

Alle detaljer om Ragdesprinten 2024 inkludert påmelding finner du på arrangementets egen side:

Info/påmelding Ragdesprinten 2024

Deltakerliste: Kommer her

Resultater: Kommer her

Vi oppfordrer til å ta kollektivt eller samkjøre i størst mulig grad, da vi har begrenset med parkering. Ta gjerne buss til Linderudkollen på renndagen. Ruter setter opp ekstra busser fra Nydalen og Storo, som går jevnlig gjennom dagen. 

Ved bruk av egen bil, vipps kr 100,- til 72911 for parkering, gjerne på forhånd for å unngå kø. 

Velkommen til sprintrenn på Linderudkollen!

Velkommen til Telenorkarusellrenn onsdag 24. januar

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 16. Jan 2024

Telenorkarusellen er et lavterskelrenn uten tidtaking for aldersgruppene 2017-2011 og vi har også  en klasse for småsøsken 5-6 år. (2018/2019). Rennet foregår på Linderudkollen i trygge omgivelser med mange av de samme barna som dere trener sammen med til vanlig, så det er også sosialt og hyggelig. 

Se her for invitasjon INVITASJON TELENORKARUSELL JANUAR 2024

Løypekart er de samme som under Kjelsåsrennet og de finner dere også her: Løypekart 

Rennet går i klassisk stil.

Startlister finner dere her: Startlister Telenorkarusellen onsdag 24. januar

Påmeldingsfrist mandag 22. januar kl. 23.55

NB! Premier deles først ut under det 3. Telenorkarusellrennet/klubbmesterskapet i mars.

NB! Startnummere deles ut samlet for hver enkelt gruppe for medlemmer av langrennsgruppa. For andre hentes de individuelt ved rennhuset. Vi har begrenset med parkering, så flott om dere samkjører i den grad det er mulig. Velkommen!
Tusen takk til alle dugnadsfolk!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 16. Jan 2024


Kjelsåsrennet 2024 ble en kjempesuksess, både sportslig og arrangementsmessig, og styreleder Bjørn Tore Foss ønsker å rette en spesiell takk til alle dugnadsfolk som gjorde denne lørdagen til akkurat den skifesten vi ønsket oss. Teknisk Delegert fra Skiforbundet var strålende fornøyd og fremhevet spesielt den gode tonen blant frivillige og ikke minst hvor løsningsorientert alle var. 

- Dugnadsinnsatsen til utøvernes foresatte er helt avgjørende når denne typen arrangementer skal gjennomføres, og Kjelsåsrennet 2024 blir stående som et eksempel på hvor bra det kan bli når alt klaffer - fra løyper og premier til parkering og kiosksalg. Tusen takk til alle som bidro på dugnadsfronten - og til alle utøvere fra fjern og nær som gjorde sitt til at lørdagen på Linderudkollen ble en skikkelig skifest!!

ALT KLART FOR KJELSÅSRENNET LØRDAG 13.1!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 10. Jan 2024Førstkommende lørdag braker det løs med KJELSÅSRENNET 2024 på Linderudkollen. Med snart 800 påmeldte blir dette et av årets aller største skirenn for barn og unge. Med så mange deltakere oppfordrer vi til å ta kollektivt eller samkjøre i størst mulig grad, da vi har begrenset med parkering. Ta gjerne buss til Linderudkollen på renndagen. Ruter setter opp ekstra busser fra Nydalen og Storo, som går jevnlig gjennom dagen. 

Ved bruk av egen bil, vipps kr 100,- til 72911 for parkering, gjerne på forhånd for å unngå kø. Etter fullført renn, premier og litt godsaker fra kiosken, er det det fint om dere gir fra dere parkeringsplassen til nye ivrige skiløpere. 

Alle detaljer om Kjelsåsrennet 2024 finner du på arrangementets egen side :

KJELSÅSRENNET 2024

Deltakerliste: https://live.eqtiming.com/69771#Contestants

Resultater: https://live.eqtiming.com/69771

Vi sees til skifest på Linderudkollen!
Velkommen til Skisprell på Linderudkollen lørdag 20. januar

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 8. Jan 2024


En sosial og artig lørdag på ski med servering av gratis sveler, saft og kaffe! 

Det blir fyr i bålpannen og god stemning. Ingen påmelding!

Vi har dessverre svært begrenset med utstyr til utlån, så ta med eget utstyr eller se på mulgheten for å låne via BUA, se følgende lenke:  Hjem | BUA Der finner dere også nærmeste utlånssted.

Barna får mulighet til å prøve seg på morsomme øvelser og lek på ski i trygge omgivelser.

Både Oslo Skikrets og Kjelsås langrenn vil være tilstede. Åpent for alle. Det er også mulig å gå inn på Linderudkollen Sportsstue for å varme seg, dersom det blir kaldt! Velkommen!