Oldermannsligaens ærespris 2019

Postet av Kjelsås Idrettslag den 30. Apr 2020

Foto: Oldermann Pål Bech overrekker prisen for 2019 til Edvard Sandvik

Mange aktiviteter i idrettslaget har blitt avlyst eller utsatt denne våren for å tilpasse lagets mange tilbud til myndighetenes krav om smitteberedskap. Dette rammet også overrekkelsen av Oldermannsligaens ærespris for 2019 til Edvard Sandvik. Det vanlige er at vinneren mottar prisen på et av Oldermannsligaens møter på Grefsen stadion, men med avlyste møter ville vi skrevet september før en slik anledning igjen ville by seg. Det ble derfor besluttet å flytte pristildelingen til Langsetløkka, og en verdig vinner mottok prisen av Oldermann Pål Bech 29. april. Prisen ble i år delt ut for 19. gang.

Prisen består av en gavesjekk på kr.5000, et flott gravert tinnstaup og diplom, som fremstår i ny utforming i år. Vinneren får i tillegg navnet sitt på en plakett på Grefsen stadion sammen med alle øvrige vinnere av æresprisen. Oldermannsligaen vil gjerne også få takke firma Geo Solution v/Per Kr. Hoel, som har sponset årets tildeling med hele prisbeløpet.

Edvard Sandvik representerer Langrennsgruppa og har gått på ski for Kjelsås i alle år, og han ble tildelt prisen med bakgrunn i fremragende resultater i sesongen 2018/19 - som 18-åring.

Edvard ble trippel norgesmester med to individuelle mesterskap (10km klassisk og 15km skøyting) og som deltaker på Oslo skikrets vinnerlag i stafett. Edvard representerte også Norge i ungdoms-OL i Sarajevo og presterte å bli nr. to på 7,5km skøyting. I tillegg til gode sportslige resultater bidrar Edvard også på andre måter til å bygge et godt miljø i juniorgruppa.


For Oldermannsligaen

Svein Olav Bø

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.