Velkommen til Ragdesprinten - program, startliste og kjøreplan ligger nå ute!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 5. Mar 2024

Førstkommende lørdag er det klart for ett av årets store høydepunkter på Linderudkollen! Ragdesprinten 2024 er det raskeste, kuleste og råeste sprintrennet på terminlista og med over 600 deltakere satser vi på fine forhold og god stemning med fyr på bålpannene og godsaker i kiosken.

Rennet er åpent for alle fra 8 år til junior og byr på løypelengder fra 300 meter for de yngste til ca 1200 meter for de eldste. For 15/16 års klassen er Ragdesprinten en del av Toyota cup!

Informasjon/program Ragdesprinten 2024 finner du HER

Endelig kjøreplan finner du HER

Startliste finner du  HER

Resultater finner du HER

Vi oppfordrer til å ta kollektivt eller samkjøre i størst mulig grad, da vi har begrenset med parkering. Ta gjerne buss til Linderudkollen på renndagen. Ruter setter opp ekstra busser fra Nydalen og Storo, som går jevnlig gjennom dagen. 

Ved bruk av egen bil, vipps kr 100,- til 72911 for parkering, gjerne på forhånd for å unngå kø. 

Velkommen til sprintrenn på Linderudkollen!Følg Kjelsås-løperne i NM på ski!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 20. Feb 2024


Torsdag 22.februar braker det løs på Beitostølen med årets NM på ski! Kjelsås Langrenn er tittelforsvarere i NM-stafetten i både herre- og kvinneklassen, men også på de individuelle øvelsene har våre fremste seniorløpere høye ambisjoner. 

Årets NM del 1 arrangeres over fire dager på Beitostølen, og allerede på torsdag er det klart for 10 km fristil for både jentene og gutta. Sofie Nordsveen Hustad og David Thorvik (bildene over) er blant utøverne vi har høye forventninger til denne dagen, etter flere gode resultater så langt i sesongen. Det samme gjelder for Nora Sanness, Sigrid Føyen, Håvard Moseby og Edvard Sandvik. Alle ser ut til å ha prikket inn formen til NM-distansene nå i slutten av februar! NM-dagene avsluttes med stafetter søndag.

Alle løpene fra NM del 1 sendes direkte på NRK 1, og oversikt over sendetidene finner du bl.a her:

NM del 1 på NRK TV

Blir det mer stafettjubel på Kjelsås-jentene? Følg NM i stafett på NRK 1 søndag 25.februar
Velkommen til Ragdesprinten

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 26. Jan 2024


Førstkommende lørdag er det klart for ett av årets store høydepunkter på Linderudkollen! Ragdesprinten 2024 er det raskeste, kuleste og råeste sprintrennet på terminlista og vi satser på fine forhold og god stemning med fyr på bålpannene og godsaker i kiosken.

Rennet er åpent for alle fra 8 år til junior og byr på løypelengder fra 300 meter for de yngste til ca 1200 meter for de eldste. 

Påmeldingsfristen er onsdag 6. mars, så det er fortsatt mulig å melde seg på!

Alle detaljer om Ragdesprinten 2024 inkludert påmelding finner du på arrangementets egen side:

Info/påmelding Ragdesprinten 2024

Deltakerliste: Kommer her

Resultater: Kommer her

Vi oppfordrer til å ta kollektivt eller samkjøre i størst mulig grad, da vi har begrenset med parkering. Ta gjerne buss til Linderudkollen på renndagen. Ruter setter opp ekstra busser fra Nydalen og Storo, som går jevnlig gjennom dagen. 

Ved bruk av egen bil, vipps kr 100,- til 72911 for parkering, gjerne på forhånd for å unngå kø. 

Velkommen til sprintrenn på Linderudkollen!
Velkommen til Telenorkarusellrenn onsdag 24. januar

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 16. Jan 2024

Telenorkarusellen er et lavterskelrenn uten tidtaking for aldersgruppene 2017-2011 og vi har også  en klasse for småsøsken 5-6 år. (2018/2019). Rennet foregår på Linderudkollen i trygge omgivelser med mange av de samme barna som dere trener sammen med til vanlig, så det er også sosialt og hyggelig. 

Se her for invitasjon INVITASJON TELENORKARUSELL JANUAR 2024

Løypekart er de samme som under Kjelsåsrennet og de finner dere også her: Løypekart 

Rennet går i klassisk stil.

Startlister finner dere her: Startlister Telenorkarusellen onsdag 24. januar

Påmeldingsfrist mandag 22. januar kl. 23.55

NB! Premier deles først ut under det 3. Telenorkarusellrennet/klubbmesterskapet i mars.

NB! Startnummere deles ut samlet for hver enkelt gruppe for medlemmer av langrennsgruppa. For andre hentes de individuelt ved rennhuset. Vi har begrenset med parkering, så flott om dere samkjører i den grad det er mulig. Velkommen!Tusen takk til alle dugnadsfolk!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 16. Jan 2024


Kjelsåsrennet 2024 ble en kjempesuksess, både sportslig og arrangementsmessig, og styreleder Bjørn Tore Foss ønsker å rette en spesiell takk til alle dugnadsfolk som gjorde denne lørdagen til akkurat den skifesten vi ønsket oss. Teknisk Delegert fra Skiforbundet var strålende fornøyd og fremhevet spesielt den gode tonen blant frivillige og ikke minst hvor løsningsorientert alle var. 

- Dugnadsinnsatsen til utøvernes foresatte er helt avgjørende når denne typen arrangementer skal gjennomføres, og Kjelsåsrennet 2024 blir stående som et eksempel på hvor bra det kan bli når alt klaffer - fra løyper og premier til parkering og kiosksalg. Tusen takk til alle som bidro på dugnadsfronten - og til alle utøvere fra fjern og nær som gjorde sitt til at lørdagen på Linderudkollen ble en skikkelig skifest!!