HUSK BRUKTMARKED PÅ LANGSETLØKKA LØRDAG 12. OKTOBER

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 1. Okt 2024


Det finnes mye bra skiutstyr og klubbtøy som noen har vokst fra, men som kan komme andre skiløpere til gode. Ski, støvler, staver og klubbtøy som er brukt noen sesonger, kan være like bra som nytt og det kan være mye penger å spare. Vi oppfordrer derfor alle til å ta en gjennomgang av fjorårets utstyr og ta det med til bruktmarkedet som vi arrangerer på Langsetløkka lørdag 12. oktober i forbindelse med nærsamlingen. Dere står selv for kjøp og salg og vi starter opp kl. 09.30 og holder på så lenge det er behov. Vi vil ha folk som kan gi råd og veiledning tilstede. For spørsmål, ta kontakt tove@kjelsaas.no.

I forbindelse med mulighet for prøving av klubbtøy samme dag, vil det også bli salg/bestilling av klubbens nye hettegensere.

Velkommen!



SESONGPÅMELDING 2024/2025

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Sep 2024

Høsten har såvidt begynt, men vi gleder oss allerede til ny sesong og etterhvert masse snø og fine forhold for langrennstrening på Linderudkollen. Vi håper at de fleste av dere som var med i langrennsgruppa i fjor blir med videre, og vi ønsker også nye medlemmer hjertelig velkommen. Spesielt velkommen til 2018 som er vår nye aldersgruppe i år! Det vil være et informasjonsmøte på varmestua på Langsetløkka torsdag 26. september kl. 19.00 - 20.00 for denne gruppen. Påmelding til dette møte gjøres via mail: tove@kjelsaas.no

Påmelding til sesongen kan gjøres via følgende lenke: SESONGPÅMELDING 2024/2025 

Treningstider og dager finner dere her på hjemmesiden under grupper/aktiviteter.

VELKOMMEN TIL NY SESONG!



Meld dere på løpskarusell onsdag 18. september

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 2. Sep 2024

Det blir i tillegg mulighet for å prøve seg på laserskyting på blink!

Vi følger opp suksessen fra i fjor med ny løpskarusell og en tjuvstart på sesongen. Oslo Skiskytterlag kommer også på besøk og det blir mulighet for å prøve laserskyting både for barn og voksne! Hvem er best i familien? Alle er velkommen til å delta! Løpskarusellen er et lavterskel løp med egen klasse også for småsøsken og foreldre, så hele familien, venner og kjente kan stille opp. Denne første  løpskarusellen for sesongen blir arrangert på Linderudkollen og løypene er tilpasset de enkelte årsklassene og det er fellesstart i alle klasser.

Påmelding kan gjøres her: PÅMELDING TIL LØPSKARUSELL ONSDAG 18. SEPTEMBER

Løpskarusellene i Kjelsås Langrenn er samtidig en sosial sammenkomst med mye heiarop og god stemning i speakerbua. Starttider fra kl. 17.30

Se her for oversikt over løyper: LØYPEKART LØPSKARUSELL

Startnummer for de med tidtaking: EQ Live resultater

Startnummer for grupper uten tidtaking: STARTNUMMER UTEN TID

VEL MØTT PÅ LINDERUDKOLLEN 18.SEPTEMBER!

 








Velkommen til Ragdesprinten - program, startliste og kjøreplan ligger nå ute!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 5. Mar 2024

Førstkommende lørdag er det klart for ett av årets store høydepunkter på Linderudkollen! Ragdesprinten 2024 er det raskeste, kuleste og råeste sprintrennet på terminlista og med over 600 deltakere satser vi på fine forhold og god stemning med fyr på bålpannene og godsaker i kiosken.

Rennet er åpent for alle fra 8 år til junior og byr på løypelengder fra 300 meter for de yngste til ca 1200 meter for de eldste. For 15/16 års klassen er Ragdesprinten en del av Toyota cup!

Informasjon/program Ragdesprinten 2024 finner du HER

Endelig kjøreplan finner du HER

Startliste finner du  HER

Resultater finner du HER

Vi oppfordrer til å ta kollektivt eller samkjøre i størst mulig grad, da vi har begrenset med parkering. Ta gjerne buss til Linderudkollen på renndagen. Ruter setter opp ekstra busser fra Nydalen og Storo, som går jevnlig gjennom dagen. 

Ved bruk av egen bil, vipps kr 100,- til 72911 for parkering, gjerne på forhånd for å unngå kø. 

Velkommen til sprintrenn på Linderudkollen!



Følg Kjelsås-løperne i NM på ski!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 20. Feb 2024


Torsdag 22.februar braker det løs på Beitostølen med årets NM på ski! Kjelsås Langrenn er tittelforsvarere i NM-stafetten i både herre- og kvinneklassen, men også på de individuelle øvelsene har våre fremste seniorløpere høye ambisjoner. 

Årets NM del 1 arrangeres over fire dager på Beitostølen, og allerede på torsdag er det klart for 10 km fristil for både jentene og gutta. Sofie Nordsveen Hustad og David Thorvik (bildene over) er blant utøverne vi har høye forventninger til denne dagen, etter flere gode resultater så langt i sesongen. Det samme gjelder for Nora Sanness, Sigrid Føyen, Håvard Moseby og Edvard Sandvik. Alle ser ut til å ha prikket inn formen til NM-distansene nå i slutten av februar! NM-dagene avsluttes med stafetter søndag.

Alle løpene fra NM del 1 sendes direkte på NRK 1, og oversikt over sendetidene finner du bl.a her:

NM del 1 på NRK TV

Blir det mer stafettjubel på Kjelsås-jentene? Følg NM i stafett på NRK 1 søndag 25.februar