Ragde-funksjonærer - her er nøkkelinformasjon

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Mar 2022

Lørdag tar vi imot over 700 løpere til Ragde-sprinten på Linderudkollen. Heldigvis har vi et solid vertskap med over 70 personer i dugnadsgjengen som skal sørge for at vi får gjennomført et trygt og minnerikt arrangement!

Her finner du informasjon til dugnadsgjengen.Finaleprinsipper for Ragde-sprinten

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 27. Feb 2022

Rennet arrangeres uten prolog. Det vil si at man starter direkte i et cup-system, opp til 8 startende i hvert heat. Antall som går videre fra kvartfinaler og semifinaler varierer med klassens størrelse og det vises derfor til detaljert kjøreplan for antall videre fra kvartfinaler og semifinaler i de forskjellige årsklassene.

Alle løpere får starte i minimum 2 og maksimum 3 heat. Det benyttes ikke tidtakerbrikker.

Løyper til Ragde-sprinten

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 27. Feb 2022

Her er løypekart til Ragde-sprinten. Merk at målgang i år er flyttet til vest-siden av rennhuset.

Distanser er som følger:

  • 1700 m: Junior og senior
  • 1300 m: 15 - 16 år
  • 700 m: 9 - 14 år
  • 500 m: 8 år

Tilbake til Ragde-sprinten hovedside.
KM er i gang og første kretsmester er kåret.

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 22. Jan 2022

Endelig, første gang siden 2019 har vi igjen skirenn på Linderudkollen. Første startende var vår egen Eirik Brandsdal, som hadde funnet frem konkurransedrakta igjen! Til stor glede for mange på stadion! Vi hadde meget sterk deltakelse i seniorklassen hvor også førsteårssenior Edvard Sandvik var med.

Gutta melder om svært gode forhold i løypa! Følg med på våre nettsider hvor vi vil legge ut flere bilder fra arrangementet.

Og, for ordens skyld, det var Edvard som kom først til mål!Det er klart for KM - her kommer informasjon til funksjonærene

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 20. Jan 2022

Lørdag og søndag arrangerer vi kretsmesterskap på Linderudkollen og med over 800 deltakere hver dag så er det ikke mulig å gjennomføre uten en formidabel dugnadsinnsats!

 

Her kommer praktisk informasjon og viktige telefonnummer til alle som bidrar. Alle funksjonærer skal ha fått informasjon om sine oppgaver av de områdeansvarlige, hvis ikke er det toppen om du kan ta kontakt!


 

Vi håper alle får en flott dag. Ta vare på hverandre, sammen skaper vi mange fine øyeblikk!