Velkommen til Ragdesprinten - all info finner du her:

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Feb 2023


Vinneren av lotteriet på Ragdesprinten ble Dag Anders Moldestad fra Lillomarka Skiklubb!

Ragdesprinten er åpen for alle fra 8 år til og med junioralder, og byr på distanser fra 300 meter og oppover. Felles for alle årsklasser er at samtlige påmeldte får gå minst to ganger i heat.

Flere detaljer om Ragdesprinten, inkludert løypekart, arenaoversikt og starttider for alle årsklasser finner du i programmet: Program Ragdesprinten 2023                

Deltakerliste m/startnummer: Deltakerliste alle Ragdesprinten 2023

LIVE- start- og resultatlister: RAGDESPRINTEN LIVE

Til alle deltakere: Kjempeflotte pannebånd fra RAGDE CHARGE i gave til alle påmeldte. Husk startnummer på både bryst og høyre lår.

Bli med i vårt tradisjonelle lotteri og du kan vinne et par rulleski. Vipps gjerne kr. 100,- til Vippsnr. 72911 før ankomst, så er du med! Da får du også tilgang til oppdatert program med resultater hele renndagen.

OBS! Det er begrenset med parkeringsplasser, så alle deltakere, ledsagere, tilskuere og dugnadsfolk oppfordres til å bruke kollektivtransport.  De som kommer med egen bil oppfordres til å unngå Myrerskogveien, og i stedet velge Lachmannsvei (via Grefsenkollveien). Vi oppfordrer til samkjøring og følg ellers anvisningen til parkeringsvaktene.

Vel møtt til strålende sol og flotte forhold på Linderudkollen på lørdag!Vinner av lotteriet er trukket

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 15. Jan 2023Kjelsåsrennet 2023 bød også på et lotteri med et par splitter nye rulleski i premie.

Vinneren ble : PER STEPHEN HAVNEN fra Lyn Ski.

Vi gratulerer og tar kontakt med vinneren for overlevering av premien.Flott innsats av Håvard i Tour de Ski!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 9. Jan 2023


Ni dager. Syv etapper. Den siste av dem opp monsterbakken i Alpe Cermis. En kraftprøve av de virkelig sjeldne. Vi i Kjelsås er veldig stolte av vår egen Håvard Moseby som fullførte Tour de Ski for aller første gang, og igjen viser at han behersker alle utfordringer langrennssporten har å by på! Gratulerer med topp innsats, Håvard!! ❤️💙 Foto: NTBGod jul fra Kjelsås Langrenn

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 23. Des 2022


Kjære alle utøvere, foreldre og støtteapparat i Kjelsås Langrenn

Vi nærmer oss 2023 med stormskritt og en velfortjent juleferie for både små og store. Vi har også fått natursnø og det ser ut til at det blir gode skimuligheter i julen i vårt nærområde. En del har allerede startet sesongen med å gå skirenn og vi håper at så mange som mulig vil prøve seg på skirenn på nyåret, når de lokale rennene arrangeres. 

2022 ble også et annerledes år. Endelig skulle vi tilbake til en normal hverdag etter pandemien, men krig og uroligheter i Ukraina har påvirket hverdagen for oss alle. I en slik situasjon er det viktig at vi prøver å skape en form for normalitet i hverdagen og her spiller aktiviteter for små og store en viktig faktor. I Kjelsås Langrenn har vi et stort engasjement fra frivillige som er med på å skape aktivitet (og normalitet) og sørger for at vi får trygge og gode oppvekstvilkår for barn og unge i vårt nærmiljø. 

 Så en stor takk til: 

- våre 100 foreldretrenere samt andre som bistår som trenere

- til alle som kjører og henter til treninger, renn og samlinger

- til alle dere foreldre som bruker mange timer på å smøre og prepper ski for våre utøvere

- til alle dere som stiller opp som dugnadsvakter og andre oppgaver til våre arrangementer

- til Espen og Knut som står på dag og natt for å sikre snø på Linderudkollen

- til alle produksjons- og snøkanonvakter 

- til Tove som passer på at alt det administrative går på skinner og når det ikke gjør det så er vi raskt på sporet igjen.

- til alle dere andre som på en eller annen måte bidrar til at små og store oppgaver blir løst på en fremragende måte 

Hver eneste dag står en ny lovende Kjelsås skiløper opp og får skyss fra mamma og pappa til idretten. Alle kan ikke bli best, men den viktigste jobben vi gjør som frivillige er å skape idrettsglede sammen med fellesskap, vennskap, mestring og personlig utvikling. Takk for at dere rekker opp hånden når dere blir spurt og ser egenverdien av å engasjere dere i Kjelsås Langrenn. 

Så håper jeg at dere alle får senket skuldrene i julen og at alle våre store og små utøvere får noen fine skiturer. Skisesongen er hektisk, men moro. Nyt det til det fulle.

På vegne av styret og administrasjonen i Kjelsås Langrenn, 

Bjørn Tore

StyrelederVEL BLÅST, KJELSÅSRENNET 2023

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 7. Des 2022


All informasjon publiseres i Kjelsåsrennet 2023 under fanen for arrangementer øverst på siden. 


Direkte link til arrangementet: https://langrenn.kjelsaas.no/events/p/1000079363/kjelsasrennet-2023


Resultater her : https://live.eqtiming.com/64665#contestants


For spørsmål kontakt: tove@kjelsaas.no.


Takk til alle dugnadsfolk for strålende innsats!