Innkalling til årlig møte 2021 i langrennsgruppa

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 30. Jan 2021

Velkommen til årlig møte i langrennsgruppa.

Dato:  8. februar 2021
Klokken: 19.00
Sted: Digitalt på MS Teams

Med bakgrunn i den pågående koronasituasjonen vil møte avholdtes digitalt i Microsoft Teams. For å kunne delta krever det at du melder deg på, det gjøres i skjema under senest dagen før.

Idrettslag er en demokratisk medlemsorganisasjon, der medlemmene selv har ansvar for det som skapes av aktivitet. Idrettslagets årsmøte og de årlige møtene i gruppene er en arena for å bli hørt og påvirke. Idrettslagets formål er å drive aktivitet organisert i NIF. 

Vi oppfordres alle som har mulighet til å delta på møte og sende inn saker som ønskes tatt opp. 

Deltagelse krever medlemskap i klubben.

Sportslig hilsen 

Styret i Kjelsås langrenn

Agenda

  1. Velkommen
  2. Gjennomgang kalenderårsrapport for 2020
  3. Budsjett 2021
  4. Eventuelt

Kalenderårsrapport 2020, klikk her.
Økonomi - Drift 2020, klikk her

Meld deg på ved å klikke her.


0 Kommentar

Flotte forhold på Linderudkollen!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 28. Jan 2021


Da er det siste døgn med snøproduksjon og BYM vil klargjøre og preppe før helgen! Nå er det eventyrlige forhold på Linderudkollen og vi har sjelden sett så mye snø og fine forhold som det er der nå! Det vil derfor sannsynligvis ikke bli noe mer snøproduksjon denne vinteren og forholdene kommer til å være fine til langt over påske 😊

Tusen millioner takk til alle som har bidratt til produksjonen og sørget for supre skiforhold. Vårt største ønske nå, er å komme i gang med treningen igjen og få lov til å arrangere renn! 


0 Kommentar

Vi kan gratulere hele 5 Kjelsåsløpere med uttak til junior og U-23 VM!!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 23. Jan 2021

Etter et sterkt NM i Granåsen forrige helg var vi spente hva som kunne vente oss denne helga da troppen til junior og U23-VM skulle presenteres. Og det kunne knapt nok gått bedre, for fem (!!!) Kjelsåsløpere er tatt ut til mesterskapet i Finland fra 9 - 14. februar! Det er historisk bra at en enkelt klubb har så mange løpere i dette mesterskapet.

Vi gratulerer og ønsker lykke til. De som skal gå er:

Junior VM

Runa Ulvang

Sigrid Leseth Føyen

Edvard Sandvik

U23 VM

Nora Sanness

Håvard Moseby

  

https://www.skiforbundet.no/langrenn/nyhetsarkiv/2021/1/uttak-vm-junior-og-u23-nordiske-grener-vuokatti/


0 Kommentar

KM på Linderudkollen er utsatt til 13.-14. mars!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 20. Jan 2021

På grunn av fortsatt strenge smittevernsregler i Oslo, så vil arrangementet bli flyttet til 13. - 14. mars med samme opplegg.

Mer informasjon vedrørende påmelding og dugnad kommer!

Les mer..


0 Kommentar

Kjelsåsløpere ypper seg mot Norgeseliten!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 19. Jan 2021Foto: @risethmedia 

 


NM del 1 i Granåsen er ett faktum, og for noen dager det har vært!

Den mørkeblå dressen har vært synlig på tv-skjermer rundt om i det ganske land og vi har markert oss i skisporet på alle distanser.  Aller best gikk det med Håvard og Nora som på dagens skøytedistanser ble henholdsvis nummer 6 og 10 blant den ypperste norgeseliten. I tillegg innkasserte Sofie en sterk 9. plass på skiathlon og Sigrid en 12. plass på 5km klassisk. 

Det har også vært ekstra gledelig at Iver, som endelig får sjansen, griper den med begge hender og leverer 3 sterke renn. 

Framover skal seniorene gjøre det de kan for å være best mulig forberedt når nye renn venter i februar, mens juniorene endelig får konkurrere under Oslofjordcup til helgen. 


0 Kommentar

Kjelsås stiller sterkt på NM!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 18. Jan 2021


Foto: Martin Riseth @risethmedia

 Ni av våre eldre juniorer og seniorer befinner seg for tiden i Trondheim på Norgesmesterskapet i langrenn. Det hele startet lørdag med sprint klassisk, der tre av våre løpere, Sigrid Leseth Føyen, Karianne Olsvik Dengerud og Håvard Moseby gikk gode prologer og kvalifiserte seg til kvartfinaler. Alle yppet seg i sine heat, men dessverre holdt det ikke til videre avansement denne gangen. 

Søndag var det 15 og 30km med skibytte. Sterk laginnsats av våre jenter med Sofie Hustad på en meget sterk 9. plass, Runa Ulvang 20. plass, Nora Sannes 22. plass og Guro Jordheim på 27. plass. Hos gutta var Håvard med å prege løpet og var med i tetkampen til de siste kilometerne, der det til slutt ble en sterk 16. plass. Edvard Sandvik fortsetter progresjonen og endte som nummer 34, mens Iver Wang Johansen sesongdebuterte med 46. plass.

Mandagen startet med 5 og 10km klassisk der Kjelsåsjentene fortsetter den sterke laginnsatsen med fire løpere innenfor topp 25, med Sigrid som beste på en sterk på 11. plass! Edvard gikk sesongens beste renn så langt, med en meget god 26. plass og Iver som er stabiliteten selv, med 44. plass i sesongdebuten. 

I morgen venter 10 og 15km fri teknikk som avslutningsdistanse i Granåsen med åtte Kjelsåsløpere på start!


0 Kommentar

Nattens helter!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 14. Jan 2021

Villsnøen kommer av seg selv, men snøkanonene må gjetes og pleies! Helst hver halvtime hele døgnet! Vil du ha litt innsikt i hva det innebærer å produsere snø på Linderudkollen, så les artikkelen i NAB her:  Artikkel i NAB snøproduksjon

Og tusen takk til alle dere som stiller som snøkanonvakter både dag og natt!0 Kommentar

Mange gode Kjelsås resultater på Lygna i helgen, som toppet seg med Håvard blant de 6 beste i Norgeseliten!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 12. Jan 2021

I helgen har det vært Norgescup i eventyrlandskapet på Lygna for de eldste juniorene og seniorene med klassisk sprint, intervallstart skøyting og fellesstart klassisk på programmet. 

På fredag har vi Sigrid, Karianne og Håvard videre fra prolog hvor Håvard til slutt leverer helgens Kjelsåsprestasjon som sjettemann blant den ypperste norgeseliten. 

Under distansene lørdag og søndag er det flere som biter godt fra seg med blant annet Sofie og Håvards 16. og 10.plass lørdag, men vi må også trekke fram Nora og Edvard som etter en litt tøff start på sesongen leverer vinterens hittil desidert beste renn. Nå venter en uke med rolig trening før vi forhåpentligvis kan levere enda flere sterke prestasjoner neste helg under NM del 1 i Granåsen.


0 Kommentar

Påmelding til Ragdesprinten 6. mars er nå åpen! Rennet er en del av snøcup for 15/16!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 12. Jan 2021

Rennet er sprint, fri teknikk, for klassene 11-16 år og er kun åpent for løpere fra klubber i Oslo skikrets, med unntak for registrerte deltakere i SNØ cup!  Se her for mer informasjon: Invitasjon 


0 Kommentar

Online smørekurs er nå tilgjengelig

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 11. Jan 2021På følgende link finner dere smørekurs filmen fra tidligere i høst med Øystein Tandberg! https://we.tl/t-hY6IKx6ekl 

Det var en del etterspørsel etter denne filmen blant de som var på kurset og også de som ikke var der… Mange gode tips å ta med seg for en enda bedre skiopplevelse!0 Kommentar

Telenorkarusellen onsdag 20. januar er dessverre avlyst pga forlengede restriksjoner i Oslo.

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 6. Jan 2021


Se følgende link for mer informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk/byradet/pressemeldinger/6-januar-oslo-kommune-forlenger-den-sosiale-nedstengingen-av-oslo-til-21-januar


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline