Heder og ære

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 15. Mai 2020Mange utøvere har gjort en fantastisk innsats med gode resultater i sesongen 2019/2020. Vi har også trenere og frivillige som har gjort en stor innsats for klubben og det er vi veldig takknemlige for. Det er helt sikkert mange flere som fortjener heder og ære, men de vi ønsker å fremheve i år finner dere nedenfor. På grunn av situasjonen må vi foreløpig hedre dere her, men vi ønsker å gjøre stas på dere ved å ha en hederskveld etter sommerferien! Dette kommer vi nærmere tilbake til! Gratulerer til alle!


Skjold:

Jenter 11         Maia Kulle Andreassen

Gutter 11         Aksel Alvar Foss

Jenter 12        Selma Lillestøl

Gutter 12        Anton Foss

Jenter 13        Amalie Strømdahl Jørgensen

Gutter 13        Sondre Strande Omland

Jenter 14        Kamilla Aasebø

Gutter 14        Alfred Foss

Jenter 15/16   Aurora Wilkens Jernberg

Gutter 15/16   Birk Elias Moeng Jensen

 

Årets klubbmestere: 

Damer: Kristin Maltun Helland 

Herrer: Benjamin Gunnarsen og Edvard Sandvik. 

 

Kjelsåspokalen:

Kjelsåspokalen deles ut til beste løper 13-16 år basert på resultatene i KM (fristil, klassisk og sprint) og Klubbmesterskapet.

Årets pokal går til Kamilla Aasebø

 

Erik Olsens minnepokal:

Dette er en utøver som har vist seriøsitet, tålmodighet og allsidighet i treningsarbeidet i mange år og markert seg med mange sterke resultater. Hun samler folk på tvers av årskull og kjønn på treninger og samlinger, og stiller opp på arrangementer i regi av klubben på en utmerket måte. Vi tenker da spesielt på Multisportuka og som teknikk instruktør. Hun er en meget god representant for Kjelsås Langrenn. 

Prisen går til Nora Sanness


Årets trener:

I år tildeles denne prisen til Cecilie Wærp Hauge som er hovedtrener for 2006. Hun er en trener som ser alle utøverne uansett nivå, er god til å lytte og ta imot råd fra andre, samtidig som hun er tro mot Kjelsåsfilosofien. Hun har sammen med de andre trenerne i 2006 klart å holde på en stor gjeng lenge! Grunnen til dette er nok at det gode opplegget til gruppa har inspirert mange til å være med. 

 

Årets stipend: 

Sigrid Leseth Føyen (K 19-20) – gull NM sprint på Lygna

Kristin Maltun Helland (K18) – bronsje NM sprint på Lygna 

David Thorvik (M 19-20) – nr. 2 sammenlagt i NC

Alle får kr. 2500 hver

 

Årets Kjelsåsgubbe: Pål Jensen 

Årets Kjelsåsgubbe tar sine egne treningsturer og sprer treningsglede. Han deler sine erfaringer fra smøreboden og har vært med i smøreteamet for klubbens ungdomsløpere i Hovedlandsrennet. Men viktigste bidrag, i en sesong der kunstsnøen nesten har vært like sjelden som villsnøen, så har denne gubbens grytidlige facebook oppdateringer fra Linderudkollen skapt trygghet for at vi fortsatt skaper skiglede i nærmiljøet.

 

Årets Kjelsåskjerring: Marit Fenstad

Årets Kjelsåskjerring har lagt ned utallige timer som trener i langrennsgruppa i mange år. Hun var med på å starte opp treningene for 2006-gruppa i 2012 og har vært med som trener der i 8 år. Denne damen er alltid blid og i godt humør, samtidig som hun er bestemt og rettferdig. Hun er opptatt av miljøbygging og at alle skal føle seg velkommen på trening, og hun er veldig godt likt blant utøverne.
I tillegg til å være trener har hun i de siste årene vært aktiv i rennkomiteen. Her har hun hatt ansvar for premieinnkjøp og for gjennomføring av premieseremoniene på alle våre arrangement!

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.