Kjøp og salg av brukt langrennsutstyr under Nærsamlingen!

Postet av Tove Øier Vidje den 4. Okt 2021

Blant klubbens mange skiløpere finnes det mye bra skiutstyr som er vokst fra, men som kan komme nye skiløpere til gode. Ski, støvler og staver som er brukt noen sesonger behøver ikke å ha dårligere egenskaper enn det som kjøpes nytt i butikken, og det kan være mye penger å spare. Kjelsås oppfordrer alle foreldre til å ta en gjennomgang av fjorårets utstyr og ta med det som ikke lenger skal benyttes til Nærsamlingen på Langsetløkka lørdag 16. oktober. Sjekk samtidig behovet for kommende sesong, og noter deg hva du selv er på jakt etter. Til dere som ønsker å selge ski, så er det lurt å skrive på ca vekt til løperen som sist brukte skiene. 

Har du Kjelsås langrennstøy du ønsker å selge, så ta det med på løkka denne dagen. Prinsippet er enkelt, selger og kjøper møtes og avtaler pris. Kyndig veiledning blir gitt ved behov, både Bull Ski & Kajakk og Eirik Brandsdal vil være tilstede og Eirik har også noe utstyr til salgs!

Ingen gebyrer eller andre avgifter. Det er avtalt pris mellom selger og kjøper som gjelder. For oppgjør på stedet anbefales VIPPS!

 10.45    Oppmøte og organisering av egen stand (Vi har bord)

11.00 - 14:00      Kjøp og salg

Det blir salg av vafler, saft og kaffe.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.