Løpskarusell

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 23. Nov 2019

For en kveld det ble på løkka!
Her kommer en kort løpsrapport.

Det var 276 spreke barn og voksne som fullførte høstens første løpskarusell. Flere av klassene hadde over 40 stk på start, og veldig stas at hele 41 foreldre stilte opp i den 2,2 km lange sløyfa.

De yngste klassene løp en runde på ca 500 m. Stor fart, brede smil og herlig innsats i disse klassene!

Fra 10 år var løypa 1,2 km, men likevel ga alle full gass ut fra start. Vi er imponert over hvor fort alle løper.

Fra 13 år ble løypa 2,2 km og her fikk man smake på syra om man hadde lyst til det :-) Junior og senior løp to runder i samme løype og raskest løper brukte i overkant av 15 minutter på dette. Det er fort med tanke på at det ble litt mørkt i terrengpartiene, og at man måtte konsentrere maks om å ikke tråkke feil.

Til neste gang lover vi bedre lys i skileikområdet :-)

Løpskarusellene på løkka skal være lavterskel, og har et sosialt og miljøskapende formål. Resultatene har ikke hovedfokus. Vi legger likevel ut resultatlistene her

Vi ønsker at alle deltakere fokuserer på sin egen tid, og så håper vi alle har lyst til å komme tilbake for å forbedre tiden sin på neste løp som er allerede den 6/11.