Kjelsås stiller sterkt på NM!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 18. Jan 2021


Foto: Martin Riseth @risethmedia

 Ni av våre eldre juniorer og seniorer befinner seg for tiden i Trondheim på Norgesmesterskapet i langrenn. Det hele startet lørdag med sprint klassisk, der tre av våre løpere, Sigrid Leseth Føyen, Karianne Olsvik Dengerud og Håvard Moseby gikk gode prologer og kvalifiserte seg til kvartfinaler. Alle yppet seg i sine heat, men dessverre holdt det ikke til videre avansement denne gangen. 

Søndag var det 15 og 30km med skibytte. Sterk laginnsats av våre jenter med Sofie Hustad på en meget sterk 9. plass, Runa Ulvang 20. plass, Nora Sannes 22. plass og Guro Jordheim på 27. plass. Hos gutta var Håvard med å prege løpet og var med i tetkampen til de siste kilometerne, der det til slutt ble en sterk 16. plass. Edvard Sandvik fortsetter progresjonen og endte som nummer 34, mens Iver Wang Johansen sesongdebuterte med 46. plass.

Mandagen startet med 5 og 10km klassisk der Kjelsåsjentene fortsetter den sterke laginnsatsen med fire løpere innenfor topp 25, med Sigrid som beste på en sterk på 11. plass! Edvard gikk sesongens beste renn så langt, med en meget god 26. plass og Iver som er stabiliteten selv, med 44. plass i sesongdebuten. 

I morgen venter 10 og 15km fri teknikk som avslutningsdistanse i Granåsen med åtte Kjelsåsløpere på start!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.