Gratulerer til Runa med råsterk 9. plass på 15 km klassisk fellesstart i Junior-VM på søndag og gode resultater for seniorene på NC i Førde i helgen!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 15. Feb 2021På siste dag i junior-VM hadde vi to løpere på start med Runa Ulvang og Edvard Sandvik da det skulle konkurreres i 15 og 30km klassisk fellesstart. Runa mesterskapsdebuterte inn til en sterk 9. plass, mens Edvard hadde en litt tyngre dag med sitt tredje renn på tre dager og ble til slutt nummer 21.

Bilde er fra Beitosprinten.


Det har også vært Norgescup for seniorer i Førde i helga. Vi hadde fire løpere på start med Karianne Olsvik Dengerud, Kristin Maltun Helland, Guro Jordheim og Iver Wang Johansen. På fredagens sprint gikk alle jentene videre fra prologen der Karianne ble best av våre med en sterk 9. plass. Lørdagens renn i fri teknikk var det Guro sin tur til å imponere med en råsterk 8. plass. Iver fortsetter den gode trenden fra NM og leverer to stabile renn lørdag og søndag med 37. plass og 39. plass. Kristin sesongdebuterte med 17. plass på sprinten og 39. plass på klassisk distanserennet. Sterkt av junioren som er juniorløper også neste sesong!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.