Ny sportsbutikk/-samarbeidspartner og sponsor for Kjelsås Langrenn

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 7. Sep 2020


 

De siste 3 årene har Kjelsås IL Langrenn hatt samarbeide med Milslukern Sport og benyttet dem som sportsbutikk og samarbeidspartner på skiutstyr. Styret i langrennsgruppa har vært ansvarlig for å gjennomføre sonderinger for å finne en partner for perioden 2020-2023. Arbeidet startet i god tid før sommeren, der vi har vurdert alternativer ut fra disse kriteriene: 

  • Verdi for klubben i form av rene sponsormidler

  • Kunnskap og tilgjengelighet av kompetanse om langrenn, spesielt på valg av ski, smøring, slip etc. 

  • Gode priser på utstyr til våre medlemmer 

  • Utstyrsavtaler til et utvalg av junior- og seniorløpere (ambassadører)

  • Markedsapparat for å håndtere en langrennsgruppe av Kjelsås sin størrelse, (en av Norges største) med mulighet til å være konkurransedyktige og dekke behovet til såvel yngre løpere som våre junior- og seniorløpere

Vi har gjennomført sonderingene i en kombinasjon av møter med potensielle partnere, innsikt og innspill fra personer i klubben med kjennskap til ski og skiservice og partnere i markedet, samt aktiv dialog og forhandling av avtale.

Til slutt var valget egentlig ganske enkelt. Bull Ski & Kajakk sto klart frem som den kandidaten som tilfredsstilte våre krav best. De var fremoverlente fra første gang vi tok kontakt og responderte raskt og positivt i dialogen. 

Dette tror jeg blir veldig bra for klubben og våre medlemmer. Det som stakk seg ut hos Bull Ski & Kajakk var at de fremviste stor interesse for å være en aktiv part i partnerskapet, ved deres etablerte markedsapparat for å samarbeide med en klubb som Kjelsås.  

Jeg føler meg trygg på valget av Bull Ski & Kajakk som samarbeidspartner. På vegne av Styret vil jeg takke alle som har vært involvert i prosessen frem til beslutning. Samtidig benytter jeg anledningen til å takke av Milslukern som mangeårig partner og ønske dem lykke til på sin sportslige reise videre. 


På vegne av Styret i Kjelsås Langrenn

Bjørn Myrvold

Styreleder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.