Vi minner om at siste frist for kjøp av Trimtex klubbtøy med levering før jul er søndag 18. oktober!!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 2. Okt 2020

Det nye klubbtøyet kommer med Bull, Ski & Kajakk logo, men bruk gjerne det tøyet du allerede har frem til du trenger nytt! Hva med nytt klubbtøy i julepresang? Eller kanskje det er noen som har bursdag i høst eller vinter? På grunn av smittevern situasjonen vil det i år ikke bli arrangert noen prøvekveld, men forhør dere gjerne med andre utøvere hvis dere er usikre på størrelser, eller bruk størrelsesguiden på Trimtex sin nettside.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/2020kjelsaas
Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: 2020kjelsaas
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.