Kjelsås IL hedrer utøvere og ledere i Kjelsås Langrenn!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 26. Mai 2021

Heder & Ære fra Kjelsås IL

Kjelsås Idrettslag har tradisjon for å dele ut hedersbevisninger for idrettslig og administrativ innsats på tvers av klubben. Det finnes i alt 6 forskjellige nivåer for slik hederstildeling og for begge kategorier er æresmedlemskap det høyeste nivået. All tildeling skal forelegges klubbens hovedstyre til godkjenning, og det er også et eget ordenskollegium som skal godkjenne alle forslag om gullmerke eller æresmedlemskap.

 Etter sesongene 2020/2021 er følgende løpere og ledere blitt hedret.

 For idrettslig innsats:

  1. Innsatspokalen er tildelt
  • Sofie Nordsveen Hustad, som deltaker på stafettlaget i NM 2020, som gikk inn til 7. plass, for 9. plass i NM skiathlon i 2021, samt en rekke gode plasseringer i Norges cupen.
  • Guro Jordheim for en rekke gode plasseringer i Norges Cupen
  1. Fortjenestemerket i gull er tildelt
  • Edvard Sandvik, som kronet en god sesong med ypperlige resultater i Jr.VM i Finland. Edvard ble verdensmester i stafett og ble nr. 6 på 10km fristil. Edvard deltok også på den avsluttende 30km med fellesstart.
  • David Thorvik, for en rekke pallplasser i Norges Cupen 2019/2020. Han vant distansecupen og ble nr. 2 totalt i Norges Cupen for juniorer. David gikk også på stafettlaget som ble nr. 5 i NM i 2020. David deltok i Jr.VM 2020 og ble beste nordmann med en 5. plass på 10km klassisk, og han oppnådde en 12. plass i 30km fellesstart.

For administrativ innsats:

  • Bjørn Myrvold er tildelt Innsatspokalen for mangeårig innsats ved samlinger og renn, som nestleder i Langrennsgruppa i 2016-18 og deretter som leder og med gjenvalg for 2021/22.
  • Øystein Tandberg er tildelt Hedersmerket i sølv for sin mangeårige innsats. Øystein var hovedtrener for flere grupper fra 1996-2001. Han var en sentral person i Multisportuka ved avvikling av turer og stafett. Øystein var så oppmann junior i flere år og deretter oppmann senior fra 2017-2021. Skikretsen hadde glede av Øystein som senioroppmann i 2 år og som leder av styringsgruppa for Team OBOS i 2 år. Øystein har videre vært medlem av Langrennsgruppas sportslige utvalg i 10 år og også vært smøreekspert i mange sammenhenger.

Vi gratulerer alle med innsatsen og håper å kunne få til en utdelingsseremoni over sommeren.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.