God jul fra Kjelsås Langrenn

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 23. Des 2022


Kjære alle utøvere, foreldre og støtteapparat i Kjelsås Langrenn

Vi nærmer oss 2023 med stormskritt og en velfortjent juleferie for både små og store. Vi har også fått natursnø og det ser ut til at det blir gode skimuligheter i julen i vårt nærområde. En del har allerede startet sesongen med å gå skirenn og vi håper at så mange som mulig vil prøve seg på skirenn på nyåret, når de lokale rennene arrangeres. 

2022 ble også et annerledes år. Endelig skulle vi tilbake til en normal hverdag etter pandemien, men krig og uroligheter i Ukraina har påvirket hverdagen for oss alle. I en slik situasjon er det viktig at vi prøver å skape en form for normalitet i hverdagen og her spiller aktiviteter for små og store en viktig faktor. I Kjelsås Langrenn har vi et stort engasjement fra frivillige som er med på å skape aktivitet (og normalitet) og sørger for at vi får trygge og gode oppvekstvilkår for barn og unge i vårt nærmiljø. 

 Så en stor takk til: 

- våre 100 foreldretrenere samt andre som bistår som trenere

- til alle som kjører og henter til treninger, renn og samlinger

- til alle dere foreldre som bruker mange timer på å smøre og prepper ski for våre utøvere

- til alle dere som stiller opp som dugnadsvakter og andre oppgaver til våre arrangementer

- til Espen og Knut som står på dag og natt for å sikre snø på Linderudkollen

- til alle produksjons- og snøkanonvakter 

- til Tove som passer på at alt det administrative går på skinner og når det ikke gjør det så er vi raskt på sporet igjen.

- til alle dere andre som på en eller annen måte bidrar til at små og store oppgaver blir løst på en fremragende måte 

Hver eneste dag står en ny lovende Kjelsås skiløper opp og får skyss fra mamma og pappa til idretten. Alle kan ikke bli best, men den viktigste jobben vi gjør som frivillige er å skape idrettsglede sammen med fellesskap, vennskap, mestring og personlig utvikling. Takk for at dere rekker opp hånden når dere blir spurt og ser egenverdien av å engasjere dere i Kjelsås Langrenn. 

Så håper jeg at dere alle får senket skuldrene i julen og at alle våre store og små utøvere får noen fine skiturer. Skisesongen er hektisk, men moro. Nyt det til det fulle.

På vegne av styret og administrasjonen i Kjelsås Langrenn, 

Bjørn Tore

Styreleder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.