Teknikkurs

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 1. Jan 2020

Juniorene i Kjelsås har hatt stor suksess med sine teknikkurs i langrenn for bedrifter og foreldre i klubben i mange år. Nå blir det en ny mulighet for å kunne lære mer skiteknikk og dermed også forbedre teknikken for større skiglede.  Alle kan benytte seg av tilbudet, også de som ikke er medlemmer av klubben. Del derfor denne invitasjonen med kolleger, venner og kjente – gjerne via sosiale medier. Kursene holdes av aktive utøvere på høyt nivå, er rimeligere enn kommersielle aktører og inntektene går til å fremme skiaktivitet for barn og unge. Alle kurs går i Linderudkollen skianlegg, og det er maks 12 deltakere med to instruktører på hvert kurs. Pris kr 750 for to kvelder.


Kurs 1 – Klassisk, mandag 13/1 og 20/1 kl 19:15-20:45 (påmelding)

Passer for alle som har litt erfaring på ski men som ønsker å forbedre teknikken for større skiglede. Fokus på diagonalgang og staketeknikk.


 Kurs 2 – Skøyting, onsdag 15/1 og 22/1 kl 19:15-20:45  (påmelding)

Passer for både mindre øvede og viderekommende som ønsker veiledning for å kunne nå et høyere nivå. Fokus på de forskjellige stilartene enkeltdans, dobbeldans og padling.

 

Tips til de som ønsker å få mest mulig ut av kursene i skøyting:  Det kan være lurt å ha litt høye staver (ca 20 cm kortere enn kroppslengde) og stødige skisko.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.